Detalii neștiute din familia Măruță. Cum o strigă Cătălin și restul familiei pe Andra. Cântăreața are o poreclă haioasă

Publicat: 21/08/2020 | 19:49
Detalii neștiute din familia Măruță. Cum o strigă Cătălin și restul familiei pe Andra. Cântăreața are o poreclă haioasă

Andra și Cătălin Măruță au scos la inveală unul dintre cele mai intime amănunte despre relația lor. Prezentatorul de la Pro TV își strigă soția de câțiva ani printr-un apelativ haios. „Nume” pe care l-au preluat, de altfel, și ceilalți membri a familiei lor.

Andra „a dat din casă”

De curând, Andra a mărturisit public, în spirit de glumă, cum este numită mereu de Cătălin Măruță, dar și de apropiații familiei lor. Prezentatorul de la Pro Tv i-a pus o poreclă hazlie cântăreței, care, se pare, a rămas recunoscut în sânul familiei lor.

”Dumnezeu ştie cum am ajuns Bumbu! Cred că, prima dată, mi-a zis aşa, când aveam o coafură trăsnită. Mi-a plăcut, toată lumea a râs şi porecla a fost preluată `la scară largă`”, a spus amuzată artista.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Amor fierbinte ziua în amiaza mare lângă o stație de autobuz plină cu oameni, în Iași. Protagoniștii s-au ales cu dosar penal

Andra și Cătălin Măruță formează o familie de 13 ani, iar împreună au doi copii, pe Eva și David. Încă din 2016, presa scrie că se gândesc la al treilea copil, însă, până acum, cei doi soți încă nu au dat nicio veste în acest sens.

Au sărbătorit-o de curând pe mezina familiei

Mezina familiei, Eva Măruță a fost sărbătorită zilele trecute de părinții săi. Micuța care are milioane de fani a împlinit 5 anișori.

“Eva mea, te-am iubit de dinainte să te cunosc, chiar și dinainte să te simt, când doar te visam și știam că urmează să apari în viețile noastre. La mulți ani, îngerașul meu! ? #5ani Eva ?”, este mesajul publicat de Andra pe conturile ei de socializare.

CITEȘTE ȘI: Focar de infecție în Mamaia! Răspunzătorii trec cu vederea, în timp ce situația ia amploare de la o zi la cealaltă

Fiica lui Cătălin și a Andrei Măruță a împlinit cinci ani