Detalii șocante despre crima din Argeș: copilul, împușcat în timp ce dormea

Publicat: 04/11/2018 | 10:53
Detalii șocante despre crima din Argeș: copilul, împușcat în timp ce dormea

Detalii șocante despre crima din Argeș: Băiatul dormea când tatăl său i-a pus o pernă pe cap, apoi l-a împușcat, micuțul fiind găsit într-un sac de dormit. O posibilă justificare pentru gestul său este gelozia. Surse din rândul anchetatorilor au declarat că băiatul, în vârstă de trei ani, dormea când polițistul a pus o pernă peste el și l-a împușcat în cap. Apoi, omul legii și-a tras un glonț în cap. Copilul a fost găsit într-un sac de dormit. În casă, anchetatorii au găsit mai multe bilete de adio în care bărbatul își justifica fapta.

Anchetatorii iau în calcul gelozia drept o posibilă justificare a ceea ce a făcut polițistul de la crimă organizată. Săptămâna trecută abia ce divorțase la un notar. Trăia cu impresia că soția și-a găsit un iubit, tot polițist, arată Mediafax. Mai mult, se pare că cea care a cerut divorțul este chiar femeia.

CITEȘTE ȘI: UN POLIŢIST LA CRIMĂ ORGANIZATĂ DIN PITEȘTI ȘI-A ÎMPUȘCAT COPILUL, APOI S-A SINUCIS

În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru omor. Duminică, medicii legii vor face necropsia. Poliţistul de la Crimă Organizată și copilul său au fost găsiți, sâmbătă, morți în apartamentul bărbatului din Pitești. Prima ipoteză a anchetatorilor a fost aceea că bărbatul și-a împușcat copilul, apoi s-a sinucis.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, polițistul nu a fost cercetat disciplinar sau administrativ, iar soția nu depusese sesizări împotriva lui. Conform unor surse din cadrul anchetatorilor, polițistul fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt.

Conform acelorași surse, polițistul în vârstă de 29 de ani era divorțat, având cu fosta soție, și ea de 29 de ani, un copil de 3 ani și 7 luni. Femeia a dus sâmbătă dimineață copilul la locuința fostului soț, după care bărbatul nu a mai răspuns la telefon, astfel că femeia a alertat serviciile de intervenție.

CITEȘTE ȘI: EL ESTE POLIȚISTUL DIN PITEȘTI CARE ȘI-AR FI ÎMPUȘCAT COPILUL DE 3 ANI, IAR APOI S-AR FI SINUCIS