Detaliul care il da de gol! Ce face stelistul Hamroun, in timp ce toata lumea l-a dat „disparut”!

Publicat: 15/09/2015 | 14:28
Detaliul care il da de gol! Ce face stelistul Hamroun, in timp ce toata lumea l-a dat „disparut”!

Considerat cel mai in forma jucator al Stelei in acest inceput de sezon, Jugurtha Hamroun este in continuare indisponibil, fiind dat "disparut" din lotul campioanei, in urma accidentarii dubioase din urma cu o luna.

Algerianul s-a accidentat in mansa tur a playoff-ului Europa League, 0-3 cu Rosenborg pe Arena Nationala. Initial, s-a crezut ca mijlocasul va lipsi doar doua saptamani. Mai apoi, s-a crezut ca va reveni dupa pauza competitionala cauzata de meciurile echipelor nationala.

hamroun

Din pacate pentru ros-albastri, situatia lui Hamroun este mult mai grava decat s-a crezut initial, fotbalistul african nefiind nici la aceasta ora refacut.

hamroun

Ce face algerianul in tot acest timp?! Ei bine, incearca sa isi revina dupa accidentare in linistea propriei locuinte. Si o face singur cuc, daca tinem cont ca, pe patul mijlocasului, se afla o singura perna, semn ca Jugurtha nu are o iubita care sa ii aline suferinta.

„Traiesc un cosmar!”

Totodata, starea emotionala a fotbalistului nu este tocmai una pozitiva, algerianul fiind foarte dezamagit de faptul ca accidentarea suferita in partida cu Rosenborg i-a patat debutul la Steaua. Un debut care, in ciudat rezultatelor slabe ale campionilor, a fost aproape imaculat.

hamroun

Traiesc un cosmar! Echipa merge prost, eu sunt accidentat…„, explica Jugurtha Hamroun, nestiind inca o data precisa a revenirii pe teren.

B.P

Citește și...