Detaliul neobservat de nimeni până acum! Ce poartă la gât mama Alexandrei Măceșanu

Autor: Maria H.
Publicat: 16/10/2019 | 09:28
Detaliul neobservat de nimeni până acum! Ce poartă la gât mama Alexandrei Măceșanu

Părinții Alexandrei Măceșanu se roagă neîncetat la Dumnezeu ca fiica lor să fie bine, și la un moment dat să o găsească și să o aducă acasă. Familia Măceșanu nu acceptă ideea că fiica lor este moartă.

Recent, Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, a povestit că primește multe mesaje de la oameni din toate colțurile țării, care-i spun că se roagă pentru tănăra de 15 ani.

”Le mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru rugile lor. Ne întăresc toate vorbele acestea și ne dau putere. Noi suntem oameni credincioși și doar în Dumnezeu ne e speranța. Dumnezeu este mare, poate cu ajutorul Lui, va veni copilul acasă”, a spus mama Alexandrei Măceșanu, într-un live realizat de Alexandru Cumpănașu pe pagina lui Facebook.

Mai mult decât atât, Teodora Măceșanu a povestit despre niște călugărițe care au căutat-o și au spus că se roagă pentru Alexandra și i-au dat câteva cruciulițe și iconițe. De atunci mama Alexandrei le poartă la gât și speră să facă minuni pentru fiica ei.

”Dumnezeu să o apere pe Alexandra mea, acolo unde este și să mi-o aducă acasă, vie și nevătămată”, a mai spus Teodora Măceșanu.

”Alexandra mea va intra într-o zi pe poartă”

Într-un live pe Facebook, intervievată chiar de unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, femeia a mărturisit că așteaptă să se trezească din acest adevărat coșmar.

„Alexandra mea trăiește! Aștept să îmi dea cineva o palmă și să mă trezesc din coșmarul acesta. Și pentru mine și pentru copilașul meu. L-am ferit de toate relele. Am încercat să fac tot ce e mai bun pentru el. Eu cred cu tărie că Alexandra mea va intra într-o zi pe poartă. Asta îmi spune inima. Că Alexandra nu este moartă. În ciuda ADN-ului pe care îl pot confirma ăștia. Alexandra este vie”, a spus Teodora Măceșanu, mama Alexandrei Măceșanu.

Mai mult, mama Alexandrei crede că fiica ei a fost luată de cineva și dusă în străinătate, iar Gheorghe Dincă nu este decât un simplu pion. „Eu cred că este luată și dusă mai departe în străinătate. Dincă e un simplu pion”, a mai spus mama Alexandrei Măceșanu.

Citește și...