Detaliul scandalos observat de o telespectatoare în direct la Antena 3, în timp ce se prezentau dezvăluiri despre moartea Cristinei Țopescu

Autor: A. D.
Publicat: 14/01/2020 | 09:35

Jurnalista Marie Jeanne Ion a lansat un atac împotriva televiziunii Antena 3, pe care o acuză de manipulare  și lipsă de profsionalism în cazul morții Cristinei Țopescu. Ea a criticat dur postul de televiziune pentru că a făcut publică o înregistrare cu Cristina, dar pe care au trunchiat-o și au scos-o din context.

Conform lui  Marie Jeanne Ion, Antena 3 a trunchiat înregistrarea audio și au făcut-o  să pară tragică. Lăsând să se înțeleagă că jurnalista avea și se plângea de niște probleme de sănătate, pe când ea voarbea despre grijile pe care le avea în legătură cu unul dintre câinii ei, fiind foarte revoltată pe un reprezentant al unui adăpost de animale.

„O să spun, contrar obişnuinţei mele de a nu arăta cu degetul direct, că e urât ce fac acum unele televiziuni – cum e Antena 3 – care dau pe post bucăţi tăiate din înregistrarea făcută de Cristina pe telefon şi informaţii despre nu ştiu ce medicamente găsite în stomac. Să vă fie ruşine! Cei de la Antena 3 au tăiat pur şi simplu doar bucata în care ea descria reacţia. Înregistrarea, pusă online de Marius Chirca (nu ştiu de ce a trebuit să pună înregistrarea în spaţiul public, nu l-am înteles), era referitoare la o situaţie cu nişte căţei! Nu era vorba despre nu ştiu ce crize avea ea sau probleme de sănătate.Da, avea nişte reacţii din cauza stresului şi a nervilor atunci când nu putea ajuta animăluţele din pricina oamenilor fără suflet. Dar cei de la Antena 3 au tăiat pur şi simplu doar bucata în care ea descria reacţia şi au eliminat restul discuţiei despre căţei. Asta se cheamă manipulare!“, a scris Marie Jeanne Ion.

Acuzațiile jurnalistei Marie Jeanne Ion, cunoscută după ce a fost răpită în Irak, în urmă cu 14 ani,  nu s-au oprit aici. Tot ea a mai spus că postul de televiziune nu are demnitate, speculând un consum abuziv de medicamente al Cristine Țopescu. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA ȚOPESCU VA FI INCINERATĂ FĂRĂ SLUJBĂ RELIGIOASĂ!)

„Povestea cu medicamentele e iarăşi o tâmpenie lansată că, vezi Doamne, poate că lua Cristina cine ştie ce pastile. Da, frate, lua! La fel cum iau şi eu, cum luaţi şi voi, la fel cum sânt sigură că ia şi moderatoarea asta, atunci când are o suferinţă. Nimic mai mult. Hai să nu mai lăsăm noi să se înţeleagă tot felul de tâmpenii, nu credeţi că ar fi cazul să fiţi decenţi? Cât despre întrebarea cu cele două locuri de muncă, pusă din vârful buziţelor domnişoarei – chipurile, colega din presă – nici nu vreau să mai comentez. E drept, mulţi moderatori şi-ar dori măcar să-i ajunga Cristinei la degetul cel mic…“, a fost mesajul jurnalistei Marie Jeanne Ion

Citește și...