Devis Mangia, fair-play la finalul meciului cu Viitorul: „Penalty-ul şi eiminarea ne-au avantajat!”

Publicat: 03/12/2017 | 07:00
Devis Mangia, fair-play la finalul meciului cu Viitorul: „Penalty-ul şi eiminarea ne-au avantajat!”

Devis Mangia, antrenorul principal al CSU Craiova, formaţie care a învins Viitorul Constanţa cu scorul de 3-1 în derby-ul rundei a XX-a din Liga I, a dat dovadă de mult fair-play la finalul întâlnirii.

Tehnicianul italian a recunsocut că misiunea elevilor săi a fost uşurată de decizia lui Feşnic de a-l elimina pe Ţîru. 

„În prima repriză am primit gol într-un moment când noi făceam un joc bun, dar după aceea am fost capabili să punem jocul pe poziţii bune. În repriza a doua, după ce am avut un om în plus, jocul a luat o altă turnură. Am profitat de acest lucru. Într-adevăr e dificil când primeşti gol pe finalul primei reprize, dar am stat bine din punct de vedere psihologic şi am făcut mai puţine erori tehnice în partea a doua. Le-am spus băieţilor la pauză să rămână calmi pentru că am făcut un joc bun în prima parte. Încă nu suntem calificaţi în play-off. Noi trebuie să ne gândim la următorul meci acum şi să jucăm bine. Trebuie să fiu sincer că episodul cu penalty-ul şi eliminarea poate ne-a avantajat, dar am jucat bine şi am profitat de această superioritate numerică. Altă dată nu am făcut-o”, a declarat Devis Mangia, antrenorul principal al formaţiei CSU Craiova.

În urma victoriei obţinută pe OZN-ul din Bănie cu Viitorul, CSU Craiova a urcat pe locul 2 în Liga I cu 39 de puncte, având cu un punct mai mult decât FCSB, formaţie care va evolua în această seară pe „Naţional Arena” cu lanterna Ligii I, Juventus Bucureşti.

                     

Cristi P.        

Citește și...