”Dezastru pe Aeroportul Otopeni!” Nimeni nu pleacă, nu se fac…

Autor: M.B.
Publicat: 24/09/2019 | 20:40

Haos pe Aeroportul Otopeni. Cozi interminabile pe aeroport dupa ce sistemul electronic nu a mai putut fi utilizat din cauza unei caderi a retelei electrice. Nu se poate face nicio verificare si toate operatiunile sunt blocate. Una dintre pasagere a postat anuntul pe pagina de socializare, in urma cu putin timp.

O parte din echipamentele din terminalul plecări – extindere al Aeroportului Henri Coandă sunt temporar nefuncționale, în urma unei defecțiuni electrice, traficul nefiind afectat, informează Compania Aeroporturi București.

„Un întreruptor automat de 0.4 kV dintr-un post de transformare s-a defectat, în consecință o parte dintre echipamentele din terminalul plecări – extindere al Aeroportului Henri Coandă sunt temporar nefuncționale. S-a aplicat planul de contingență până la remedierea defecțiunii. Toate cursele au fost transferate în terminalul Plecări vechi. Traficul de pasageri nu va fi afectat”, a comunicat CNAB.

„DEZASTRU PE AEROPORTUL OTOPENI

Nimeni nu pleaca de pe Aeroportul Otopeni! Reteaua electrica este cazuta! NU se efectueaza check in, bagaj de cala, control pasapoarte”, a scris Irina.

Citește și...