Dezastrul de la BLUE AIR, un nou episod!

Publicat: 13/05/2019 | 16:20

Pasageri sechestrați ore întregi și trimiși la alte aeroporturi fără să li se spună!

18:24 După patru ore și o aventură întreagă, aeronava decolează!

17:40 Pasagerii au urcat în avion. Comandantul a făcut un anunț interesant, în sensul în care aeronava nu ar fi putut decola de pe aeroportul din Florența deoarece era prea greu… Comandantul a mai anunțat că vom decola după ce vor veni niște muncitori să care bagajele, mai târziu un pic?!?!

UPDATE Ora 16:25. Pasagerii au sosit la aeroportul din PISA după o oră de mers cu un autocar într-o direcție neștiută. La PISA, niciun reprezentant BLUE AIR. Nimeni nu știe ce să facă. Bătaie de joc.

Florența, 13 mai. Cursa BLUE AIR 0B 120 era programată să decoleze la 14:40 în direcția București. La ora 15:10, deci cu 30 de minute întârziere față de ora decolării, a început îmbarcarea. Pasagerii au fost urcați în mai multe autocare, pe pistă. “Asta e, bine că totuși plecăm azi… că așa e la BLUE AIR… debandadă completă, bătaie de joc generalizată”, comenta un pasager de lângă mine.

Românii așteaptă în aeroportul din Pisa neștiind ce se întâmplă. Nimeni nu a anunțat ce și cum
Românii așteaptă în aeroportul din Pisa neștiind ce se întâmplă. Nimeni nu a anunțat ce și cum

Autocarul iese de pe pistă, ca, în final, să iasă din aeroport! Și taie orașul și iese pe autostradă.
Oamenii, neștiind ce se întâmplă, se întreabă unii pe alții ce se întâmplă. Cineva zice că e posibil să ne ducă la Pisa. Nu știm însă unde.

Bătaie de joc! Vom reveni.

Redacția CANCAN.RO a contactat compania Blue Air pentru un punct de vedere, însă până la ora publicării acestui articol nu a sosit niciun răspuns.

Toți pasagerii care au întâmpinat probleme cu BLUE AIR ne pot contacta pe adresa pont@cancan.ro pentru a demara un proces colectiv! 

Citește și...