Dezvăluire bombă a unui martor! ”Alexandra nu este omorâtă. A fost mutată cu altă mașină”

Autor:
Publicat: 01/08/2019 | 05:40
Dezvăluire bombă a unui martor! ”Alexandra nu este omorâtă. A fost mutată cu altă mașină”

Un presupus martor în răpirea Alexandrei Măceșanu a declarat că fata ar fi fost mutată cu o altă mașină din casa lui Gheorghe Dincă.

Nu este omorâtă. Fata a fost transfertă de domnul psihopat. Vă spun asta pentru că eu am fost cu vacile pe câmp, în timpul acela, joi după-amiază și am văzut trei mașini. Fata a fost transferată de trei persoane care o țineau legată.

Erau în spatele casei lui Gheorghe Dincă. N-am sunat la Poliție, că n-am avut telefon atunci.

Nu sun la poliție pentru că am fost amenințat”, acuză bărbatul într-o intervenție în emisiunea Acces Direct.

Telefoanele lui Gheorghe Dincă nu au fost verificate

Procurorii DIICOT încă nu au început percheziția informatică în cazul crimelor din Caracal, nefiind, astfel, verificate telefoanele lui Gheorghe Dincă, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că anchetatorii nu au început încă verificarea telefoanelor lui Gheorghe Dincă, deoarece nu a fost efectuată percheziția informatică.

Totodată, în cadrul unei conferințe de presă, procurorul-șef DIICOT Felix Bănilă a anunțat, miercuri, că Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf, bărbatul dându-și consimțământul pentru acest lucru.

„Da, urmează să fie testat (cu aparatul poligraf -n.r.), avem și consimțământul dat de inculpat în acest sens”, a anunțat Felix Bănilă.