Dezvăluire-bombă. Ce meserie dubioasă a avut Teo Trandafir la 20 de ani, înainte de a devenit celebră

Publicat: 30/04/2019 | 10:57
Dezvăluire-bombă. Ce meserie dubioasă a avut Teo Trandafir la 20 de ani, înainte de a devenit celebră

Rămâne mereu în atenția publicului. Trece printr-o perioadă excelentă a vieții sale, are un tonus ridicat și debordează de energie pozitivă. Teo Trandafir este o vedetă în adevăratul înțeles al cuvântului. 

Totuși, foarte puțină lume știe că Teo Trandafir are unele amintiri pe care nu le va uita niciodată. Imediat după revoluție, Teo Trandafir s-a angajat ca… vânzătoare la o tonetă.

”Când eram eu mică și neștiutoare, a trebuit să fac multă școală. Când nu am mai fost mică și neștiutoare, aveam deja 22 de ani. Ceea ce a însemnat imediat după Revoluție, când m-am angajat vânzătoare. Deci nu, pentru un vânzător nu cred că-ți sună cineva părinții să-i felicite… (râde) Vindeam sticlărie, asta am făcut la început. Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate, am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studențesc și m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet”, a declarat Teo Trandafir pentru Viva!

”Creează disconfort și prefer să evit”

La nici șase ani de când a fost supusă unei operații de micșorare a stomacului, Teo Trandafir are o siluetă de invidiat. Mai mult, vedeta a împărtășit câte kilograme a slăbit și cum a reușit să se mențină după intervenția complicată, dar mai ales să mai dea jos din kilogramele, considerate de ea în plus.

Am un stomac foarte mic, norocul meu e că nu trebuie să mă abțin de la nimic. De exemplu, să mănânc un ou întreg pentru mine e exagerat, așa că mănânc jumătate. Odată făcut ‘gastric sleeve’ (nr. operație de micșorare de stomac) nu mai poți face excese alimentare pentru că nu ai unde să bagi. În schimb, nu pot să beau vin, pentru că mă doare, adică simt aciditate. Nu mănânc murături pentru că simt aciditatea. Nu mă deranjează, dar creează disconfort și prefer să evit. Evit și fructe, dar în principiu pot să mănânc orice, până când devine neplăcut. Mănânc jumătate de ou la o masă și e vis”, a declarat Teo potrivit viva.ro.

Citește și...