Dezvaluire de la nunta Andei Adam. “ Am vazut-o! A lacrimat!” CE s-a intamplat cu Dorian Popa!

Publicat: 13/06/2015 | 13:42
Dezvaluire de la nunta Andei Adam. “ Am vazut-o! A lacrimat!” CE s-a intamplat cu Dorian Popa!

Unul dintre invitatii de la nunta Andei Adam a povestit ca in timpul evenimentului, artista a avut, de mai multe ori, lacrimi in ochi. La fel s-a intamplat si cu Dorian Popa.

Nunta dintre Anda Adam si Sorin, cel pe care cantareata l-a ales sa-i fie sot, a fost unul dintre cele mai importante evenimente mondene din 2015.

Jorge a dezvaluit

In timpul ceremoniei religioase, dar si la petrecere, artista a avut multe momente in care s-a emotionat. Unul dintre invitatii la nunta a spus, la o emisiune tv, ca Anda nu a putut sa isi stapaneasca emotiile.

Dorian Popa a facut un selfie cu mirii in biserica
Dorian Popa a facut un selfie cu mirii in biserica

Am stat acolo dupa nunta, am si dormit, ca mi-am luat camera acolo, dar nu am stat foarte mult a doua zi pentru ca soţia mea trebuia sa plece. A fost o nunta superba. Dorian Popa a plans cel mai mult. Anda a lacrimat un pic, i-au lacrimat ochii, am vazut-o. Dar Dorian Popa, chiar si-a sters lacrima, acum nu stiu daca a plâns sau nu, dar a facut o data asa cu mâna la ochi. Sorin este un baiat de nota 20, asa considera el de cuviinţa sa nu declare nimic, sa nu o apara, e viaţa lui, fiecare face ce vrea. Il admir foarte mult, e un baiat de viaţa. Sorin are niste observaţii foarte pertinente, are bun simţ si cei 7 ani de acasa”, a declarat Jorge.

I.M
 

Citește și...