Dezvăluire incredibilă a mamei criminalului de la Săpoca: „Am aflat pe internet”

Autor: Maria H.
Publicat: 18/08/2019 | 19:46
Dezvăluire incredibilă a mamei criminalului de la Săpoca: „Am aflat pe internet”

Dezvăluiri incredibile au fost făcute de mama „criminalului de la Săpoca”, bărbatul care a ucis patru oameni alături de care era internat. Femeia a mărturisit că aflat de oribilele fapte ale fiului ei de pe internet și că nimic nu prevestea ieșirea lui violentă.

Se pare că bărbatul atunci când bea, devenea recalcitrant chiar și cu familia. Mama lui spune că era diagnosticat cu epilepsie şi că devenea agresiv în timpul crizelor. Sâmbătă, 17 august, a fost vizitat de fratele său la spital, care a mers să-l întâlnească împreună cu încă trei prieteni.

„Am văzut pe internet. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Băiatul ăla mic al meu a fost aseară la el, a vorbit cu el la spital acolo, au mâncat covrigi cu toţii, au râs. Când a venit acasă, mi-a zis băiatul ăla mic că totul e în regulă. Şi peste noapte, ce s-a întâmplat nu ştiu. El a mai fost internat pe la Săboca. Venea bine de acolo. Nu aveam probleme cu el, nimic. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, n-a venit nimeni să mă anunţe nimic. N-am mai aflat nimic de azi dimineaţă. El suferea de epilepsie, era foarte agitat, foarte nervos când făcea crize. A avut tratament, dar acum, ultima dată, n-a mai luat. A mai ciugulit pe la câmp o gură de bere, ca toţii. Are animale, are casă făcută. El era stâlpul familiei. N-avea nici un venit“, a declarat mama criminalului potrivit adevărul.ro

Cine este agresorul din Buzău

Agresorul are 38 de ani şi este din comuna Săgeata, judeţul Buzău, fiind fără ocupaţie. El a fost internat voluntar cu sevraj etilic în cursul zilei de joi. După producerea atacului, a încercat să fugă şi a fost imobilizat de un poliţist, aflat în unitatea medicală pentru internarea unui alt pacient.

Citește și...