Dezvaluire SOCANTA in cazul care a oripilat Romania: CUI APARTINE degetul gasit in carne tocata!

Publicat: 19/08/2015 | 13:39

Anchetatorii au deja o prima ipoteza in cazul degetului de om gasit intr-o punga de carne tocata, la Vaslui. Un boschetar si-a taiat falaga din greseala, iar rromii l-au folosit ca o metoda de escrocare a producatorului de carne!

Mai multe familii asistate social din Barlad au primit pe 7 august pachete cu alimente de la Cantina de Ajutor Social din oras, iar una dintre acestea, cea a lui Ion Epure, s-a apucat de gatit. In aceeasi zi, au anuntat autoritatile ca au gasit un deget de om, cu unghie cu tot, in ligheanul in care pusesera carnea.

carne tocata

Autoritatile sanitare, politia si procurorii au facut verificari pe tot lantul de productie al carnii si nu au gasit nici o neregula, astfel ca toate suspiciunile s-au indreptat catre familia care a facut reclamatia. Banuielile autoritatilor au fost alimentate si de faptul ca familia Epure a cerut bani de la jurnalisti ca sa faca declaratii, arata vremea.noua.ro.

deget

 

Mai mult, jurnalistii vasluieni au aflat ca degetul „gasit” in carne apartinea unei persoane fara adapost din Barlad, care si l-a taiat din greseala, iar familia asistata social a pus in practica un scenariu pentru a face rost de bani

(M.N.)
 

Citește și...