Dezvăluirea uluitoare făcută de o apropiată: ”Situația materială a lui Răzvan Ciobanu…”

Publicat: 29/04/2019 | 17:14
Dezvăluirea uluitoare făcută de o apropiată: ”Situația materială a lui Răzvan Ciobanu…”

Nasrin Ameri, o prietenă a lui Răzvan Ciobanu, a făcut dezvăluiri despre situația financiară a lui Răzvan Ciobanu, Prezentatoarea de la Antena Stars a fost șocată de moartea designerului. Ea se afla chiar în studio și vorbea despre el.

Nasrin susține că Răzvan Ciobanu ar fi vrut ca viața lui să intre pe un făgaș normal. Designerul nu mai avea bani de chirie și urma să închidă atelierul pe care îl redeschisese. De asemenea, prezentatorea spune că mașina pe care o Răzvan Ciobanu conducea în momentul în care a făcut accidentul, era închiriată. „Ştiu din surse sigure că maşina pe care o conducea nu era proprietatea sa, situaţia materială a lui Răzvan Ciobanu nu era deloc bună în ultima perioadă, atelierul, de asemenea, pe care îl redeschisese după ani de zile, ajunsese în faliment”, a mărturisit Nasrin la Star Matinal, conform Spynews.

Mai mult, Nasrin Ameri a precizat că Răzvan Ciobanu suferea de o afecțiune gravă, despre care nu multă lume știa. Dorinţa sa arzătoare era ca într-o zi să vină la televizor şi să spună lucrurilor pe nume.

”Sunt socata! 😪 💔

Azi am inceput matinalul prezentand imagini surprinse cu Razvan in viata, iar in timpul materialului am fost anuntata ca Razvan nu mai este.

Om bun, asumat, talentat, loial….dar, greu incercat de viata!

In urma cu cateva saptamani, a fost in platoul Star Matinal convins ca toate se vor rezolva si ca i se va face dreptate. Parea ca era inconjurat mereu de oamenii dragi, dar in sufletul lui, se considera un om singur si abandonat. Spunea mereu ca nu intelege de ce i se intampla lui toate lucrurile rele. La tv aparea optimist si cu zambetul pe buze, dar in interior, era macinat de dor si de durere.

Iti multumesc pentru prietenie si sinceritate!

Ai plecat in SAPTAMANA LUMINATA, Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, a postat apoi Nasrin, pe pagina sa de socializare.