Dezvăluiri de ultima oră! Amanta fostului primar Nichita și-a retras acuzațiile și susține că a fost sechestrată!

Publicat: 01/11/2018 | 16:56
Dezvăluiri de ultima oră! Amanta fostului primar Nichita și-a retras acuzațiile și susține că a fost sechestrată!

Fosta amantă a lui Gheorghe Nichita, Adina Kramer (fostă Samson) susține că a fost sechestrată timp de două zile într-o vilă de protocol a SRI pentru a da declarații împotriva fostului primar al Iașiului. 

În urmă cu două zile, în sala de judecată de la Curtea de Apel București a fost detonată bomba: Adina și-a retras mare parte dintre declarațiile date procurorilor de la DNA în dosarul de corupție în care Gheoghe Nichita este acuzat. De asemenea, ea susține că a fost ținută timp de două zile într-o vilă a SRI și obligată să dea declarații împotriva lui Gheorghe Nichita.

Dacă declarațiile Adinei Kramer sunt adevărate, Gheorghe Nichita are șanse mari să fie achitat în dosarul care privește acuzațiișe de corupție în legătură cu prroiectul de management al traficului din Iași, relatează bzi.ro.

În acest dosar, magistrații l-au condamnat în prima instanță la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare în regim de detenție.

În cazul în care judecătorii îl vor declara nevinovat, cu siguranță vor fi realizate noi calcule politice în Iași, precizează aceeași sursă.

După ce s-a ales cu acea condamnare în primă instanță, Gheorghe Nichita a considerat că nu mai are nimic de pierdut și a solicitat instanței de apel să aprobe audierea fostei sale amante.

Declarația Adinei Kramer a reprezentat una dintre cele mai bune probe ale procurorilor de la Direcția Națională Anticorupție (DNA), Structura Centrală, pentru obținerea condamnării fostului primar al Iașiului.