Dezvaluiri despre procurorul “latifundiar” din Oravita, acuzat de hartuire sexuala!

Publicat: 12/11/2013 | 00:42

George Bucurica, procuror evidentiat pentru merite deosebite in perioada 2011-2012 este acuzat de catre un avocat din Arad ca i-ar fi hartuit sexual fiica!

Avocatul Teofil Drugarin a inregistrat la Judecatoria Oravita o cerere de ordonanta prezidentiala in care a cerut sa fie eutanasiat, sustine el, ca urmare a abuzurilor pe care procurorul Radu Bucurica le-ar fi avut la adresa fiicei sale.
Drugarin a amenintat chiar ca-si va da foc in fata Parchetului daca procurorul nu va fi anchetat, insa a renuntat pe ultima suta de metri.

George Bucurica

“Am renuntat momentan la idee, dupa ce am fost sunat din partea Baroului, din partea jandarmeriei si a Parchetului, chiar procurorul care se ocupa de cazul fiicei mele. Am primit asigurari ca va exista o ancheta corecta in acest caz”, a declarat avocatul pentru cancan.ro.

Avocat Teofil Drugarin sursa foto: luju.ro
Avocat Teofil Drugarin sursa foto: luju.ro

“Nu mai pot sa suport si sa rezist la infractiunile savarsite de catre pr. Bucurica Radu care a acostat-o pe fiica mea Drugarin Teofilia, beat fiind si conducand autoturismul personal prin loc. Oravita, zicandu-i “vreau sa te f**” in nenumarate randuri si urinand intr-un loc public in fata Liceului “General Dragalina” din Oravita, dupa care ostentativ isi scutura “penisul” in fata ei”, mai sustine avocatul.

Procurorul George Bucurica este acuzat de hartuire sursa foto: enational.ro
Procurorul George Bucurica este acuzat de hartuire sursa foto: enational.ro

Aceste acuzatii scot insa la iveala si alte detalii nestiute despre Radu Bucurica, care potrivit declaratiei de avere poate fi catalogat usor un procuror latifundiar.

Mai exact, Bucurica este unul dintre cei mai bogati angajati din sistem, judecand dupa cele opt terenuri pe care le detine in Bucuresti si Ilfov, doua case (una in Snagov si una in Bucuresti), dar si actiuni la un complex de patru stele din Sinaia.

In ciuda acestor acuzatii, procurorul Bucurica a fost evidentiat pentru merite deosebite, in perioada 2011-2012.
Contactat de Cancan.ro pentru a raspunde acuzatiilor, acesta refuzat sa comenteze.

(M.A.)
 

Citește și...