DEZVĂLUIRI FĂRĂ PRECEDENT ale lui Sebastian Ghiţă: Acuzaţii EXTREM DE GRAVE la adresa lui Coldea

Publicat: 16/01/2017 | 21:54

Sebastian Ghiţă a revenit, luni seara, cu o nouă dezvăluire cutremurătoare despre  adjunctul suspendat al SRI, Florian Coldea. Fostul deputat susţine că toate dovezile pe care Coldea le va prezenta pentru a se apăra în Comisii sunt falsuri. Mai mult, Ghiţă spune că falsurile pe care le va prezenta Coldea l-au avut pe el părtaş.

Dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă continuă cu un nou episod care scoate la iveală acuzaţii extrem de grave la adresa lui Florian Coldea.

Sebastian Ghiţă a prezentat noi documente cu care îşi susţine dezvăluirile
Sebastian Ghiţă a prezentat noi documente cu care îşi susţine dezvăluirile

”Sunt convins că deja multe din dezvăluirile făcute despre aceste dopuă persoane, Coldea şi Kovesi, au putut fi verificate de către dumneavoastră. Aţi văzut cu toţii documente, facturi, imagini ţşi aţi auzit multe dintre lucrurile întâmplate în România, dar nu pe toate. Sunt convins însă, că atât Kovesi, cât şi Coldea încearcă să mintă şi să muşamalizeze totul. În cazul plagiatului doamnei Kovesi, Parchetul General a spus că nu a putut verifica zborul de la Cluj, cu avion privat, pentru că nu au găsit firma. Pentru că firma e în insolvenţă, iar Parchetul nu a reuşit să recupereze nişte documente. Eu cred că a minţit. Iată factura din 27 iulie 2012, cea care dovedeşte că împreună cu Mihnea Costoiu am fost la Cluj, pentru a o acoperi pe Kovesi (n.r. – al doilea video, din cele de mai jos). Aţi văzut toţi cu comisia aceea a ministerului a păcălit legea, a minţit şi a încercat să demonstreze ceva ce ne este clar tuturor. A încercat să demonstreze că Kovesi a plagiat doar puţin şi în în părţile esenţiale, dar în realitate ei au verificat doar 100 de pagini din 400 şi nu au folosit un software deloc.
Se minte pentru a o apăra.

Sebastian Ghiţă a prezentat noi documente cu care îşi susţine dezvăluirile
Sebastian Ghiţă a prezentat noi documente cu care îşi susţine dezvăluirile

În episoadele viitoare am să vă spun motivul adevărat pentru care această doamnă Kovesi e ţinută în funcţie, ce lucruri a făcut până acum în această ţară şi ce mai doreşte de la dânsa în continuare. Iată factura cu zborul de la Cluj. Ca să vă convingeţi că Kovesi minte, iar DNA falsifică probe, am să vă prezint şi înregistrările reale, faţă de cele falsificate din Dosarul Realitatea. Şi o să auziţi în episoadele viitoare cum DNA-ul falsifică înregistrări. Puterea lui Coldea asupra colegilor şi asupra celorlalte instituţii vine din relaţiile de explusivitate pe care le are cu Kovesi. Amândoi sunt, de fapt, ofiţeri ai unui serviciu secret străin. Serviciu secret al unei ţări partenere României, dar totuşi un serviciu secret străin.
Este foarte simplu să se verifice petrecerea din Sinaia. A fost la vila SRI din Sinaia. În episoadele viitoare veţi vedea şi filmuleţul. Sunt martori şoferii, ospătarii, lăutarii de la acea petrecere.
Doamna Kovesi tot nu răspunde întrebării dacă a fost sau nu la acea petrecere. E anormal ca acea comisie să mintă. Să se spună despre sutele de prezenţe ale lui Kovesi la SRI. Măsluiesc probe, judecători. După 25 de ani trebuie să schimbăm acest lucru. Majoritatea aleg să tacă”, e cea mai recentă înregistrare prezentată de România TV cu Sebastian Ghiţă, potrivit stiripesurse.ro.
El a prezentat factura deplasării la Cluj-Napoca.

Factura deplasării la Cluj-Napoca.
Factura deplasării la Cluj-Napoca.

„Voi vorbi despre cazul domnului Coldea. După ce a fost acuzat public, Coldea a fost chemat la o comisie internă a SRI. M-a rugat să îl ajut, să îi dau documente de la vacanţe. L-am ajutat cu banii pentru vacanţe şi nu am văzut asta ca pe ceva rău sau anormal. Eu am plătit multe din acele vacanţe şi documentele erau la mine.”, a tunat Ghiţă într-o nouă înregistrare difuzată de România TV.
Mai mult, Ghiţă dezvăluie cu lux de amănunte cum ar fi făcut falsurile pentru Florian Coldea. „L-am rugat pe un prieten să mă ajute cu facturi şi chitanţe de la unele agenţii de turism. vestea proastă e că nu am putut să îi fac rost de documente lui Coldea de acum 2 ani, patru ani. E foarte uşor de dovedit că documentele prezentate de Coldea sunt false. Numerele acelea de facturi sunt false. Acele documente nu îi vor fi utile la Comisia SRI. Mai bine spune adevărul şi încearcă la aflarea lucrurilor întâmplate decât să vină cu lucruri false. O să mai vin şi cu alte documente din ultimii 10 ani”.
Şi asta nu e tot. Ghiţă vorbeşte despre o vacanţă la Disneyland din 2014 la care ar fi fost alături de Florian Coldea. ” În 2o14 la început a existat o vacanţă la Disneyland. Nu am făcut documentele atunci. banii au ajuns la o agenţie de turism printr-o agenţie a prietenului meu din Ploieşti. Banii pentru acea vacanţă au venit de la Asesoft.  Hârtiile, facturile şi chitanţele domnului Coldea sunt documente menite să îl ajute la Comisia de Control. Nu sunt reale şi nu îl pot ajuta deloc acum”.

Citește și...