Dezvaluiri incredibile despre Klaus Iohannis! Date din anchetele care demonstreaza ca a facut trafic de copii!

Publicat: 24/10/2014 | 18:23
Dezvaluiri incredibile despre Klaus Iohannis! Date din anchetele care demonstreaza ca a facut trafic de copii!

Desi Klaus Iohannis a negat permanent aspectul complicitatii in acuzatiile de trafic de copii, invocand ca sotia sa a fost un simplu translator in acest caz, iar el sofer, dovezile ca a fost totusi implicat serios in acele povesti sunt tot mai numeroase!

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, este acuzat ca, in urma cu 24 de ani, a intermediat adoptii dubioase, iar averea sa a crescut nejustificat.

Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Gabriela Vranceanu Firea, i-a cerut in cursul zilei de ieri, intr-o conferinta de presa, sa lamureasca acuzatiile legate de implicarea sa si a sotiei sale in traficul international de copii. Asta in contextul in care au fost date publicitatii rezultatele anchetelor care il vizeaza.

Iohannis

 

Iata cum se prezinta, sumar, toate informatiile rezultate din anchetele care demonstreaza implicarea lui Klaus Iohannis in acest dosar:

• 11 iunie 1990 – Elena Iliut, mama a trei copii, este ucisa de sotul sau. Cand a vazut ca sotia sa a murit, Vasile Iliut, tatal celor trei copii, s-a sinucis.

Copiii care au fost vanduti

• Iunie 1990 – la 3 zile dupa tragedie, dupa ce sotii Iliut au fost ingropati, Carmen si Klaus Johannis, impreuna cu o familie de canadieni, Lelande Alain Roger si Lelande Arlens Dianne, s-au prezentat la poarta Mioarei Iliut, matusa celor trei copii.

• Perioada iunie-august 1990 – Conform relatarilor Mariei Iliut, bunica celor trei copii, aceasta a cedat si si-a dat consimtamantul pentru adoptie, in contextul in care dl. Klaus Iohannis a facut presiuni la adresa ei in vederea obtinerii acestui consimtamant.

Copiii care au fost vanduti

• 8 august 1990 – Familia Lelande, domiciliati in Canada, solicita ca prin hotarare judecatoreasca sa fie admisa cererea privind infierea cu efecte depline a minorilor.

Din sentinta judecatoreasca rezulta ca aceasta familie a mai adoptat, pe langa cei trei frati ai familiei Iliut, un o fetita de 4 luni – Scultelnicu Anda Maria din Sibiu.

• 14 august 1990 – este data sentinta definitiva pentru adoptie.
• 1992 – sotii Iohannis si-au cumparat, in anul 1992, o casa pe strada Balea din Sibiu, la numarul 29. Au platit fostului proprietar suma de 75.000 marci germane.

• Anul 1997 – ziaristul Dan Tapalaga scria in „Ziua de Ardeal” despre implicarea cuplului de profesori Iohannis in adoptii de copii din comuna Rasinari, judetul Sibiu, pentru cetateni canadieni si era emisa ipoteza ca acesti copii au devenit „piese de schimb” in banci de organe.

• Anul 2000 – Klaus Johannnis a recunoscut, intr-o conferinta de presa realizata in campania electorala pentru primul mandat de primar al Sibiului, ca a primit cadouri de la familia canadiana si ca familia de canadieni s-a cazat la el acasa.

• Anul 2000 – familia Iliut a sesizat Comisia pentru cercetarea abuzurilor, coruptiei si pentru petitii din cadrul Camerei Deputatilor.

• Anul 2004 – in acest an a fost audiata Iliut Maria, bunica celor trei frati adoptati. Solicitat de comisia respectiva sa se prezinte la audiere, Klaus Iohannis a refuzat.

• Iulie 2013 – Bunica Maria Iliut a decedat. Mioara Iliut, matusa copiilor, continua lupta.

Klaus Iohannis

Scandalurile legate de traficul international de copii de la inceputul anilor ’90 reprezinta o pata rusinoasa pe obrazul Romaniei contemporane.

Iohannis si sotia lui

Klaus Iohannis spune ca, personal, a fost sofer, iar sotia lui a facut doar traduceri, dar asta nu exclude faptul ca a cunoscut fenomenul. Grav este ca faptul ca a fost in proximitatea unor copii in nevoie, dar a inchis ochii si a mers mai departe dupa ce misiunea de sofer/traducator a fost indeplinita.

Iohannis

Intregul subiect trebuie privit si dintr-o perspectiva morala: Klaus Iohannis a fost profesor, a avut contact constant cu copii, dar le spune astazi tuturor parintilor din Romania ca in timp ce ei investesc in educatia copiilor lor, el prefera personal sa investeasca in imobiliare.

 Iohannis NU dezminte implicarea lui in traficul de copii

Ceea ce este curios il reprezinta faptul ca prezidentiabilul liberal nu a dezmintit, nici pana in acest moment, implicarea sa in cazul adoptiilor internationale ale fratilor Iliut. Dimpotriva! Klaus Iohannis a declarat ca a fost soferul familiei canadiene care a adoptat cei trei copii, in vreme ce sotia a fost traducator pentru acestia.

Citește și...