Dezvăluiri înspăimântătoare făcute de un poliţist care a stat cu Gheorghe Dincă: „Stă cocoșat tot timpul și..”

Publicat: 19/08/2019 | 12:57
Dezvăluiri înspăimântătoare făcute de un poliţist care a stat cu Gheorghe Dincă: „Stă cocoșat tot timpul și..”

Un polițist care a stat cu Gheorghe Dincă a făcut dezvăluiri înspăimântătoare despre acesta. A dorit să rămână sub protecția anonimatului, pentru că nu dorește să iasă în evidență. „Sub protecţia anonimatului, pentru că în zilele în care instituţiile se luptă între ele, e bine să nu ieşi în evidenţă„, spune el.

Cu pensula în mână, camuflat într-un combinezon alb a stat ghemuit sau cocoţat în casa de pe strada Craiovei 169 şi a adunat. A strâns şi a adunat. Şi în tot acest timp, Dincă respira lângă el. „Stă cocoşat tot timpul. Stă aşa ghebos, aplecat. Este autoritar. Vorbeşte cu un ton mai sus decât interlocutorul lui. E mincinos. E rece. E un om rece. Iar faţă de femei inspiră teamă. Are o privire răutăcioasă. Nu ştiu cât l-aţi putut filma voi. Dar e un om masiv. Are 1,90 şi 120 de kilograme. E masiv„, dezvăluie anchetatorul, pentru Observator.tv.

Ticul verbal al lui Gheorghe Dincă

Cei care au reuşit să interacţioneze cu el au observat un tic verbal: „Da! Da! Da! Desigur! Bineînţeles!„, repetă Gheorghe Dincă. „Să stai 9-10 ore îmbrăcat într-un costum din plastic într-o căldură amestecată cu un miros greu… nu a fost uşor. Dar mi-am făcut datoria. Am luat centimetru cu centimetru toată casa. Am găsit la un loc, amestecate, gunoaie,  haine,  fiare, probe. A trebuit să le luăm pe fiecare la mână şi să le alegem, ce aruncăm ce adunăm. Chiar şi o hărtie, care iniţial pare a fi un gunoi, poate fi o probă. Fiecare obiect colectat a fost fotografiat, ambalat şi trimis la analize. Grămezi întregi de haine. O mizerie şi un jeg… „, mai descrie ofiţerul casa lui Gheorghe Dincă.

Citește și...