Dezvăluirile blondei lui Scărlătescu, după ce a fost drogată! ”Parcă cineva mă…”

Publicat: 26/03/2019 | 18:49
Dezvăluirile blondei lui Scărlătescu, după ce a fost drogată! ”Parcă cineva mă…”

Maria Andria a făcut primele declarații, după ce a fost drogată în club! Ea a spus că a trecut prin momente de coșmar, iar acum se simte rău, o doare capul și mănâncă doar ciorbe, pentru a-și reveni.

„Mă simt foarte obosită, mă doare capul…am dormit foarte multe ore, mănânc numai ciorbe ca să pot să scot tot ce am în mine, beau multă apă…mă simt așa obosită, parcă cineva mă lovește în cap. Nu cred că cineva de la masa la care eram noi mi-a pus ceva…La masă veneau oameni care nu erau la masa noastră, nu cred că îmi făcea asta o persoană pe care o știam eu…și dacă mi-a făcut cineva asta pe care-l cunosc, Dumnezeu să-l pedepsească. Nu mai știu ce să zic…

Mi-a făcut foarte mult rău și la muzică și la toate. Nu sunt eu Dumnezeu, dar persoana care a făcut asta a făcut foarte rău…nu am făcut rău la nimeni eu, la viața mea și mă simt foarte urât. Vedeam și în camerele de supraveghere de la hotel cum mă loveam de pereți, cum loveam oamenii din ambulanță și toate astea mă dor în suflet, îți zic sincer,” a povestit Maria Andria, pentru spynews.ro.

„Lumea care se duce la cluburi, să nu lase paharul din mână și să nu facă greșelile pe care le-am făcut eu. De la așa drog poți să nu mai trăiești, cel mai bine este să avem întotdeauna paharul cu noi…”, au fost sfaturile blondinei.

Citește și...