Diana Belbiță, prima luptă din cușcă după ce s-a întors de la “Exatlon”. Mesajul transmis după meci

Publicat: 21/08/2018 | 11:45

Diana Belbiță a intrat pentru prima dată în cușcă la aproape trei luni de când s-a încheiat competiția “Exatlon”, care s-a filmat în Republica Dominicană. Meciul a avut loc noaptea trecută, iar “Prințesa Războinică” a fost încurajată de mai multe persoane apropiate, printre care se numără și foști colegi de la emisiunea concurs, difuzată la Kanal D. Luptătoarea MMA a făcut publică o imagine emoționantă în urmă cu câteva ore, în dreptul căreia a scris un mesaj care îți ajunge repede la inimă.

Diana Belbiță, prima luptă din cușcă după ce s-a întors de la “Exatlon”

Puțin după miezul nopții Diana Belbiță a intrat în cușcă, unde era așteptată de adversara ei. Atât înainte, cât și în timpul meciului, dar și după, susținătorii ei i-au făcut galerie, au aplaudat-o și au încurajat-o de pe margine.

“Hai, Diana, dă cu ea de pământ!”, a spus Mariana, fostă concurentă de la “Exatlon”.

În mai puțin de 20 de minute, Diana Belbiță a fost declarată învingătoare, după ce i-a aplicat câteva lovituri puternice luptătoarei MMA care era în ring cu ea.

“Bravo! Bine, Diana!”, au strigat cei de pe margine.

Diana Belbiță, mesajul transmis după primul meci de când s-a întors de la “Exatlon”

În această dimineață, “Prințesa Războinică”, așa cum a fost supranumită bruneta, a urcat pe o rețea de socializare o poză în care apare în timp ce stă în pat cu una dintre centurile câștigate în timpul luptelor din cușcă.

“That feeling… This is what I live for🖤👑 (n.r.: Acest sentiment… Pentru asta vreau eu să trăiesc)” este mesajul scris de Diana Belbiță în dreptul pozei postată pe Facebook.

 

That feeling… This is what I live for🖤👑

Publicată de Diana Irena Belbita Oficial pe Luni, 20 August 2018

Citește și...