Diana Belbiță vine astăzi la Un Pont pe Zi, la B1

Publicat: 30/07/2020 | 16:38
Diana Belbiță vine astăzi la Un Pont pe Zi, la B1

Aflată în țară într-o scurtă vacanță după meciul cu Liana Jojua, disputat la Abu Dhabi, luptătoarea română din UFC, Diana Belbiță, va fi invitata specială de astăzi a emisiunii Un Pont pe Zi, care se difuzează la miezul nopții la B1 TV.

Timp de o jumătate de oră, fosta concurentă a show-ului TV Exatlon va vorbi despre planurile sale de viitor, cum i s-a schimbat viața de când s-a mutat în Canada, cum își petrece vacanța în România, dar și despre unele lucruri mai puțin cunoscute despre ea.

După ce în urmă cu o lună a împlinit 24 de ani, Diana Belbiță a disputat pe 15 iulie ultimul său meci în circuitul UFC, pierdut, însă, în fața gruzinei Liana Jojua. Supranumită „The Warrior Princess” (Prințesa războinică), Belbiță a fost campioană de judo, kempo, kickboxing și MMA. Ea are un palmares de 13 victorii și cinci înfrângeri în circuitul profesionist al luptelor, unde a debutat în 2014, la doar 18 ani.

Așadar, nu ratați diseară, la ora 00.00, ediția specială a emisiunii Un Pont pe Zi, de la B1 TV, unde Diana Belbiță este invitată.