Diana de la ”Insula iubirii”, cu ochii în lacrimi pentru bărbatul mult iubit: ”Sunt sigură că se va uita şi el la TV şi va vedea”

Publicat: 31/08/2017 | 22:42
Diana de la ”Insula iubirii”, cu ochii în lacrimi pentru bărbatul mult iubit: ”Sunt sigură că se va uita şi el la TV şi va vedea”

Diana de la ”Insula iubirii” a vorbit cu lacrimi în ochi despre bărbatul pe care-l iubeşte cel mai mult în viaţă. Bruneta a mărturisit printre sughiţuri că este sigură că acesta o urmăreşte la TV şi că e mândră de ea.

Diana de la ”Insula iubirii” a urcat într-o maşină de curse şi a avut parte de o experienţă de neuitat, care i-a amintit de copilărie şi de bărbatul pe care-l iubeşte cel mai mult pe lumea asta: tatăl ei.

Bruneta a mărturisit că tatăl ei a fost cel care i-a insuflat dragostea pentru maşini şi pasiunea pentru adrenalina la volan.

„Această pasiune şi adrenalină este de la tatăl meu. De când eram mică, de când aveam 14 ani şi m-a pus pentru prima dată în maşină şi am zis >. La un moment dat am mers pe o poieniţă şi a făcut nişte întoarceri cu maşina şi mi-a plăcut atât de mult. Am fost fascinată. Sunt puţin tristă pentru că… asta era unul din visurile lui. Sunt sigură că se va uita şi el la TV şi va vedea şi o să fie mândru de mine”, a povestit Diana de la ”Insula iubirii”.

Citește și...