Diana Dumitrescu este însărcinată? Vedeta a cerut un test de sarcină: „Sper să fie băiat”

Autor: Anca Toma
Publicat: 22/02/2018 | 18:30

Andreea Ibacka și Nea Rață au fost prezenți în această dimineață la emisiunea „Vorbește lumea” și au comentat imaginile în care Diana Dumitrescu i-a cerut un test de sarcină lui nea Rață, în momentul când se filma „Ferma Vedetelor”. „Diana ceruse un test de sarcină?„, l-a întrebat Andreea pe nea Rață, la care bărbatul: „Păi cam devreme, am rămas și eu surprins. A venit la urechile mele și mi-a cerut un test de sarcină. Abia trecuse  o săptămână și am zis să i-l aduc până la urmă. Și dacă e băiat, i-am zis că îl botez. O să vedeți cum a ieșit testul„.

 

Diana Dumitrescu este una dintre vedetele care au participat la emisiune, iar simptomele pe care le-a avut a îngrijorat-o pe blondină și a cerut să i se aducă un test de sarcină. „Nea Rață, te rog să imi aduci când vii, un test de sarcină, că este posibil”, i-a spus vedetea în șoaptă pentru ca ceilalți să nu audă ce spune. „Aoleu, păi sper să fie băiat, că dacă e…”, a spus imediat nea Rață.

 Actriţa îşi doreşte foarte mult să fie mamă şi lucrează intens la acest lucru. ”Ne dormim amândoi. Aşteptăm să vină barza. Aşteptăm amândoi să se întâmple. Îmi doresc atât de mult încât să nu devin o mamă obsedată. Nu o să exclud bonele. Ne iubim foarte mult. Cred că e sufletul meu pereche. Aş vrea să fie ultimul. E bărbatul perfect pentru mine. E bărbatul din viaţa mea care nu mi-a tăiat aripile în niciun fel”, mărtusirea Diana Dumitrescu.

 

 

Citește și...