Diana Dumitrescu și Diana Munteanu se luptă pentru jobul de prezentatoare al noului show de la Antena 1

Autor: A. D.
Publicat: 26/01/2020 | 16:13
Diana Dumitrescu și Diana Munteanu se luptă pentru jobul de prezentatoare al noului show de la Antena 1

Una dintre emisiunile cu ce mai mare audiență revine în grila de program Antena 1. Este vorba despre show-ul matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” care se întoarce după o pauză de câțiva ani.

Show-ul se va numi „Mireasă” și va aduce în atenția fanilor formatul matrimonial care a făcut furori. Nu se știe data exactă când emisiunea se va difuza pe post. Momentan se desfășoară castingul pentru alegerea prezentatoarei. O serie de vedete s-au arătat dornice să ocupe această funcție. Conform libertatea.ro, până în acest moment Diana Dumitrescu și Diana Munteanu sunt preferate pentru acest job.

Vedeta care va prezenta show-ul nu are o misiune ușoară. Trebuie să fie zilnic, pentru mai multe ore în direct și să reușească să formeze o relație cu fiecare concurent și să îi potențeze. La casting au fost prezente mai multe nume celebre ca: Andreea Ibaka, Jojo, cântăreața de muzică populară Niculina Stoican, Diana Munteanu,care a rămas fără emisiune după ce formatul „Prietenii de la 11” a fost scos din grila Antenei 1, dar și actrița Diana Dumitrescu. Mara Bănică a fost si ea la casting, era chiar preferată, însă jurnalista are în prezent un contract la emisiunea „Acces Direct” și este imposibil să se împartă între cele două proiecte.

Cine a râmas în cărți pentru a prezenta emisiunea?

Surse din interiorul postului Antena 1 au declarat că în momentul de față există două preferate: Diana Dumitrescu și Diana Munteanu. În ceea ce o privește pe actrița Diana Dumitrescu șansele sunt favorbaile, producătorii având doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Se pare totuși că favorită ar fi Diana Munteanu, care a rămas recent fără job, având în vedere că emisiunea pe care o prezenta a fost scoasă din grila de programe. Diana a făcut față cu brio emisiunilor pe care le-a prezentat de-a lungul timpului și până acum nu a semnat un contract cu un alt trust de televiziune.

Citește și...