Diana Munteanu a spus câte kilograme are, dar și înălțimea ei. Vedeta de la Antena 1 arată demențial în costum de baie la 40 de ani

Publicat: 18/08/2019 | 17:50

Diana Munteanu a fost provocată de un fan să dezvăluite câte kilograme are, dar și înălțimea ei. Și carismatica prezentatoare a făcut publice datele. La aproape 41 de ani, vedeta de la Antena 1 arată demențial în costum de baie, iar vara aceasta a obținut un bronz intens… pentru care a primit și critici, nu doar laude.

Citește și: Diana Munteanu, pozată dezbrăcată într-un moment de răsfăț. Cu poziția sexy și privirea seducătoare i-a înnebunit pe bărbați

Diana Munteanu a spus câte kilograme are, dar și înălțimea ei

În vârstă de 40 de ani, Diana Munteanu are o greutate 53 de kilograme și o înălțime de 1,71 cm, potrivit mărturisirilor sale, făcute într-un comentariu, pe care îl găsiți într-una dintre imaginile din galeria foto a articolului. La aceași postare, vedeta a fost comparată cu Daniela Crudu, iar reacția sa i-a surprins pe mulți. “Păcat că acea fată draguță, isteață și plină de viață de la MTV, se chinuie acum din răsputeri să ajungă pe același podium cu Crudutza cu Fabuloasa …😢 Unfollow?:)”, i-a scris un fan pe nume Mat. Replica Dianei Munteanu a fost: “Your choice🤗”.

Diana Munteanu are 53 de kilograme și o înălțime de 1,71 cm © Instagram

Diana Munteanu are 53 de kilograme și o înălțime de 1,71 cm © Instagram“Exagerezi cu solarul, soarele și mai nou cu buzele! Păcat!”, “Ești superbă.. nu te uita în gura lumii… căci nici pământul nu o astupă👍💪🌟🍷”, “Ce e mult nu e bun, vei vedea după 50 de ani, probleme cu pielea. Nu e decât un sfat, am facut mai puțină plajă și sporadic mai tot timpul anului… și acum aș avea interzis total expunerea, dar mai «fur» măcar 2 săptămâni și la până-n 30c. E plăcut la soare dar…🤦‍♀️🍹🥰”, “Foarte frumoasă 🥰 lasă haterii să comenteze dacă tu așa te simti bine în pielea ta 😇”, “Ești minunată, femeie!” sunt alte patru dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Citește și: Diana Munteanu, pusă la zid din cauza operațiilor estetice: ”Te-ai stricat și tu”

Citește și...