Diana Munteanu a spus câte kilograme are, dar și înălțimea ei. Vedeta de la Antena 1 arată demențial în costum de baie la 40 de ani

Publicat: 18/08/2019 | 17:50

Diana Munteanu a fost provocată de un fan să dezvăluite câte kilograme are, dar și înălțimea ei. Și carismatica prezentatoare a făcut publice datele. La aproape 41 de ani, vedeta de la Antena 1 arată demențial în costum de baie, iar vara aceasta a obținut un bronz intens… pentru care a primit și critici, nu doar laude.

Citește și: Diana Munteanu, pozată dezbrăcată într-un moment de răsfăț. Cu poziția sexy și privirea seducătoare i-a înnebunit pe bărbați

Diana Munteanu a spus câte kilograme are, dar și înălțimea ei

În vârstă de 40 de ani, Diana Munteanu are o greutate 53 de kilograme și o înălțime de 1,71 cm, potrivit mărturisirilor sale, făcute într-un comentariu, pe care îl găsiți într-una dintre imaginile din galeria foto a articolului. La aceași postare, vedeta a fost comparată cu Daniela Crudu, iar reacția sa i-a surprins pe mulți. “Păcat că acea fată draguță, isteață și plină de viață de la MTV, se chinuie acum din răsputeri să ajungă pe același podium cu Crudutza cu Fabuloasa …? Unfollow?:)”, i-a scris un fan pe nume Mat. Replica Dianei Munteanu a fost: “Your choice?”.

Diana Munteanu are 53 de kilograme și o înălțime de 1,71 cm © Instagram

Diana Munteanu are 53 de kilograme și o înălțime de 1,71 cm © Instagram“Exagerezi cu solarul, soarele și mai nou cu buzele! Păcat!”, “Ești superbă.. nu te uita în gura lumii… căci nici pământul nu o astupă????”, “Ce e mult nu e bun, vei vedea după 50 de ani, probleme cu pielea. Nu e decât un sfat, am facut mai puțină plajă și sporadic mai tot timpul anului… și acum aș avea interzis total expunerea, dar mai «fur» măcar 2 săptămâni și la până-n 30c. E plăcut la soare dar…?‍♀️??”, “Foarte frumoasă ? lasă haterii să comenteze dacă tu așa te simti bine în pielea ta ?”, “Ești minunată, femeie!” sunt alte patru dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Citește și: Diana Munteanu, pusă la zid din cauza operațiilor estetice: ”Te-ai stricat și tu”

Citește și...