„Diavolii” din Manchester răpuși de „tunari” pe „Emirates” » Rezultatele etapei a XXI-a și clasamentul în Premier League!

Autor: Cristian P
Publicat: 02/01/2020 | 11:03
„Diavolii” din Manchester răpuși de „tunari” pe „Emirates” » Rezultatele etapei a XXI-a și clasamentul în Premier League!

Unul dintre cele mai spectaculaose dueluri în debutul noului an a fost cel dintre Arsenal Londra și Manchester United.


Biletul Zilei » Golurile din hochei și fotbal ne aduc profit!


Cu toate că plecau la startul confruntării cu șansa a doua la victorie, elevii lui Arteta au obținu o victorie clară în fața „diavolilor”, impunându-se cu scorul de 2-0 (2-0). Rezultatul a fot stabilit încăă din primul mitan, „tunarii” punctând prin Pepe (min.8) și Sokratis (min.42). Grație acestui success, Arsenal a urcat pe locul 10 în Premier League cu 27 de puncte în timp ce United ocupă locul 5 cu 31 de puncte.

Într-un alt meci, Manchester City a trecut cu 2-1 de Everton pe teren propriu, menținând-se pe cea de-a treia treaptă a podiumului. Totodată, Leicester a trecut clar de Newcastle în deplasare, scor 3-0, menținându-și astfel locul 2.

Surprizele primei runde programate în acest an s-au consemnat în duelurile Brighton- Chelsea, scor 1-1 și Southamton- Totteenham, scor 1-0.

Runda a XXI-a, prima programată în acest an, se va încheia astăzi cu duelul Liverpool- Sheffield Utd. 

„Cormoranii”  domină autoritar această ediție de Premier League. Elevii lui Jurgen Klopp au acumulat 55 puncte în primele și au un meci mai puțin disputat având 18 victorii, o remiză și nicio înfrângere.

Distanța față de locul 2 pe care se află Leicester este de 10 puncte, cu mențiunea că aceasta are și două meciuri mai mult disputate decât trupa lui Klopp. Pe locul 3 se află Manchester City la o distanță de 11 puncte de lider, „cetățenii” având la rândul lor cu două meciuri mai mult jucate decât Liverpool.

Rezultate etapa a XXI-a Premier League
Burnley – Aston Villa 1-2
Brighton – Chelsea 1-1
Watford – Wolverhampton 2-1
Southampton – Tottenham 1-0
Newcastle – Leicester 0-3
West Ham – Bournemouth 4-0
Norwich – Crystal Palace 1-1
Manchester City – Everton 2-1
Arsenal – Manchester United 2-0

Clasament Premier League  

 

Citește și...