Dieta lui Dumnezeu le-a înnebunit pe femei. Iată câte kilograme poți pierde într-un interval scurt de timp

Publicat: 04/11/2018 | 10:12
Dieta lui Dumnezeu le-a înnebunit pe femei. Iată câte kilograme poți pierde într-un interval scurt de timp
Dieta lui Dumnezeu le-a înnebunit pe femei, iar din ce în ce mai multe dintre ele apelează la un astfel de stil alimentar. Este vorba despre o dietă inspirată din Vechiul Testament. Regimul alimentar a luat cu asalt, în special, Statele Unite ale Americii. Cel care l-a inventat spune că dieta lui Dumnezeu, aşa cum numit-o el, poate duce la pierderea a 10 kilograme în doar 40 de zile.
Dar de ce Dieta lui Dumnezeu? Nutriţionistul Jordan Rubin a conceput dieta inspirându-se din Vechiul Testament şi spune că acesta nu este doar un mod de a slăbi ci un mod de viaţă echilibrat.
„Majoritatea oamenilor slăbesc până la 10 kilograme cu ajutorul dietei care dureaza 40 de zile. Dieta lui Dumnezeu nu este doar o cură de slăbire, ci şi un plan pentru a avea o stare de bine pe parcursul vietii”, spune nutriţionistul Jordan Rubin, cel carea scris cartea „Maker’s Diet” („Dieta Creatorului”).
Dieta lui Dumnezeu sau Dieta Biblică, cum mai este denumită, se bazează pe patru piloni de sănătate:
  •  – fizică
  •  – spirituală
  •  – mentală
  •  – emoțională.
Planul de alimentaţie include carne roşie, carbohidraţi şi unele grăsimi saturate. Este foarte important ca toate alimentele să fie consumate în starea lor naturală: neprelucrate, nerafinate şi netratate cu pesticide.  Și carbohidrații din paste, pâine și zahăr trebuie evitați. Sunt acceptați numai carbohidrații din surse naturale: fructe, miere și lapte.

Dieta lui Dumnezeu le-a înnebunit pe femei. Alimente bogate în fibre și grăsimi naturale

Pentru alcătuirea programului de slăbire, Jordan Rubin s-a inspirat din Vechiul Testament. Adepții dietei nu treubie să mănânce când sunt furioși, supărați sau speriați, pentru că emoțiile negative blochează digestia și afectează sistemul imunitar.

Dieta recomandă alimentele bogate în fibre, precum broccoli, conopidă, fructe de pădure, struguri, seminţe, nuci, anumite cereale sau legume, dar şi grăsimile naturale, inclusiv cele care se găsesc în peşte şi grăsimile saturate din unt, brânzeturi sau lapte.

CITEȘTE ȘI: FUEGO A SLĂBIT 15 KILOGRAME CU O DIETĂ INCREDIBILĂ! ”AM GĂSIT VARIANTA IDEALĂ”

Citește și...