Din păcate, nimic nu s-a mai putut face. Prietenii si-au luat deja ADIO de la Michael Schumacher

Publicat: 05/12/2018 | 10:39
Din păcate, nimic nu s-a mai putut face. Prietenii si-au luat deja ADIO de la Michael Schumacher

Fostul manager a lui Michael Schumacher a dezvăluit faptul că, din punctul său de vedere, fostul mare pilot nu-și va mai reveni niciodată, iar acum toată familia se așteaptă la ce este mai rău. 

Michael Schumacher nu și-a mai revenit de când a avut accidentul la schi, în urmă cu cinci ani, care l-a imobilizat la pat. Fostul său manager, Wili Weber, a dezvăluit că nu mai crede că fostul mare campion de Formula 1 îşi mai poate reveni.

După o lungă perioada de tristețe, am reușit să îi pun capăt. Am închis acest capitol. Dacă nu aș fi făcut asta, probabil că aș fi înnebunit. Am avut cea mai bună și plină de succes perioada împreună. Am stat alături 20 de ani, la bine și la greu. Dar am ajuns în punctul în care nu ne mai controlăm singuri soarta”, a spus Weber.

Şi Jean Todt, fostul şef al celor de la Ferrari, a dezvăluit că îl vizitează de două ori pe lună pe Michael Schumacher.

Îl iubesc pe Michael. Îi vizitez familia. Mi-aş dori ca situaţia să fie alta. Când lumea mă întreabă care e cea mai frumoasă amintire pe care o am, le spun de Suzuka 2000. Michael a devenit campion mondial. I-am zis: din punct de vedere profesional, lucrurile se vor schimba între noi. Nu s-a întâmplat aşa pentru că aveam atât de multă pasiune pentru succes, încât atunci când s-a întâmplat am vrut să luăm următorul trofeu”, a spus Jean Todt.

Citește și...