Din seria “tanar si nelinistit”: nepoata lui Petre Roman pozeaza ca o diva!

Publicat: 25/03/2013 | 23:00
Din seria “tanar si nelinistit”: nepoata lui Petre Roman pozeaza ca o diva!

Calina, nepoata fostului premier Petre Roman, a fost transferata, la inceputul semestrului, la alta scoala, la cererea directiunii.

Toti membrii familiei fostului premier Petre Roman au ajuns, pe rand, in atentia opiniei publice. Acum, a venit, se pare, randul mezinei Calina, eleva de clasa a VII-a. 

Calina Dumitrescu, fata designerului Catinca Roman dintr-o casatorie cu un dansator, era pana la inceputul anului eleva a prestigiosului liceu „George Enescu” din Capitala. Situatia s-ar fi schimbat insa in momentul in care detalii despre comportamentul inadecvat al pustoaicei ar fi ajuns la urechile profesorilor.

Calina Dumitrescu si-a castigat o reputatie proasta in liceul in care a invatat

Colegii Calinei Dumitrescu au povestit pentru CANCAN.ro ca fata ar fi incercat sa castige popularitate folosindu-se de tot felul de gesturi teribiliste.

Calina Dumitrescu si-a castigat o reputatie proasta in liceul in care a invatat

“Obisnuia sa bea, fuma si se poza aproape goala. Apoi, trimitea pozele catre mai multi baieti din scoala. Semestrul acesta s-a decis sa o mute din liceul nostru. Nu stim daca a fost exmatriculata sau asa a vrut ea”, a declarat unul dintre fostii colegi ai fetei.

Recent, pe celebra adresa pont@cancan.ro a sosit un set de fotografii in care Calina apare doar in sutien, in fata oglinzii sau expunandu-si decoletul, in timp ce tine o tigara in mana.

Mariana Apostol