AICI, toată campania de achiziții a “câinilor” din această perioadă de mercato! Vezi pe cine a semnat Dinamo!

Publicat: 11/09/2020 | 15:30
AICI, toată campania de achiziții a “câinilor” din această perioadă de mercato! Vezi pe cine a semnat Dinamo!

Perioada de mercato a fost una extrem de “zbuciumată” la Dinamo București. Imediat după ce “câinii roșii” au fost preluați de către Pablo Cortacero, “alb-roșii” au început o campanie extrem de agresivă de transferuri. În urma acestor achiziții, Dinamo își propune să se lupte pentru calificarea în play-off-ul competiției.

Cine a venit la Dinamo?

În primul rând, până la această oră, Dinamo i-a semnat pe Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Lopez (Tenerife), Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo La Coruna), Camara (Jagiellonia) și Osorio (Middlesbrough). Pe lângă aceștia, la Dinamo au revenit după împrumuturile încheiate Eșanu (Farul), Beja (Academica Clinceni), Crețu (Rapid), Petrișor (Turris), Gheorghe (Modelu) și Măgureanu (Afumați).


Biletul Zilei » Pariem în Rusia, România și Germania pentru profit!


Cine a plecat de la Dinamo?

Pe lângă seria de jucători pe care i-a semnat, Dinamo s-a despărțit, în același timp, de mai mulți sportivi pe care s-a bazat în ultimele sezoane. Astfel, cei ce și-au încheiat conturile cu “alb-roșii” sunt Pistitelli (Nacional), Daniel Popa (Chindia), Filip (“U” Cluj), Skovajsa (Budejovice), Perovic, Kostrna, Montini, Mrzljak (liberi de contract). În plus, au fost împrumutați Petrișor (Aerostar), Fara (Farul) și Dudea (CSM Reșița).

În plus, subliniem faptul că poate cel mai important transfer al lui Dinamo București este reprezentat de aducerea lui Cosmin Contra pe banca tehnică, ce i-a luat locul lui Gigi Mulțescu.