Dinamo chiar își merită soarta » „Țăranul” mulțumit de „câini”: „Se vede o schimbare în bine!”

Publicat: 29/06/2020 | 09:09
Dinamo chiar își merită soarta » „Țăranul” mulțumit de „câini”: „Se vede o schimbare în bine!”

Antrenorul principal al formației Dinamo București, Adrian Mihalcea, a avut o atitudine și un discurs de neînțeles după eșecul din „Groapă” pe care elevii săi l-au suferit cu 1-0 în fața celor de la FC Voluntari în cadrul rundei a VI-a a play-out-ului Ligii 1.

„Țăranul” a spus că după meci și-a felicitat elevii pentru prestația avută cu ilfovenii, afirmând cu tărie că este mulțumit de evoluția acestora.

„Un joc bun din partea noastră, se vede o schimbare în bine. Acea eliminare ne-a obligat să facem pasul înapoi. I-am sus la pauză lui Filip să fim mai atenți. Păcat, este un jucător experimentat, și-a dorit și el, dar nu a reușit să se abțină. Am suferit după acest cartonaș. I-am felicitat pe jucători, au făcut o partida bună, am avut ocazii. Dar băieții sunt dezamăgiți, nu are cum să nu fie așa. Este supărare, nu suntem într-o poziție foarte bună și avem nevoie de puncte cât mai curând. Altfel, situația se poate înrăutăți. Nu am avut niciun act de indisciplină, aș fi luat măsuri. Dacă vorbim despre alte timpuri, nu mă interesează, nu eram antrenor. Cei care au fost, poate ar fi trebuit atunci să vorbească. Nu au fost probleme. Ce înseamnă dezastruoasă? Este o situație grea, dar nu este dezastruoasă? A fost un an greu, nu e lapte și miere dintr-o dată, dar nu dezarmăm. Mă repet, mi-a plăcut atitutinea băieților și vom munci să construim pe asta”, a declarat Adi Mihalcea, antrenorul principal al „câinilor”.

Pentru Dinamo acesta a fost cel de-al șaselea eșec consecutiv. În urma parcursului dezastruos Dinamo a rămas pe ultimul loc în play-out cu 17 puncte, „câinii” având însă și două meciuri mai puțin disputate, cu Chindia pe teren propriu și FC Hermannstadt în deplasare.