Dinamo- Chindia amânat pentru a doua oară de coronavirus!

Publicat: 16/07/2020 | 11:41
Dinamo- Chindia amânat pentru a doua oară de coronavirus!

Partida Dinamo București – Chindia Târgoviște a fost amânată pentru a doua oară consecutiv din cauza temutului COVID-19.

Dacă la începutul lunii iunie partida a fost amânată pentru că magazionerul „câinilor” a fost depistat pozitiv la coronavirus, acum duelul reprogramat pentru astăzi a fost amânat după ce numai puțin de șase fotbaliști ai „alb-roșilor” au fost găsiți de asemenea pozitivi la COVID-19.  Cei șase jucători sunt Vali Lazăr, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Mrzljak, Ștefan Fara (portar, 18 ani) și Alexandru Răuță.

„Am fost informați în urmă cu puțin timp de cei de la Dinamo că există 6 jucători depistați pozitiv la ultimul test. Aceștia au intrat în izolare, iar restul au plecat acasă. Toți cei 6 jucători vor reface testul astăzi la o altă clinică. În cazul în care rezultatele vor fi din nou pozitive, aceștia vor române izolați, iar ceilalți jucători din lot urmează să fie retestați peste 5 zile. E clar că meciul din această seară nu se va mai juca. În acest moment, căutăm o dată să reprogramăm”, a declarat Justin Ștefan, secretarul general al LPF pentru Gsp.ro.

În aceste condiții sub semnul întrebării este pus și duelul pe care cele două formații ar fi trebui să-l dispute duminică pe „Ilie Oană” din Ploișeti în cadrul rundei a X-a a play-out-ului Ligii 1. Dinamo București și Chindia Târgoviște se află pe ultimele douăă locuri în play-out-ul Ligii 1 cu 21 respectiv 17 puncte.