Dinamo și-a luat mijlocaș cu experiență în Liga 1!

Publicat: 18/08/2020 | 17:39
Dinamo și-a luat mijlocaș cu experiență în Liga 1!

Dinamo București începe să se miște pe piața transferurilor înaintea sezonului competițional al Ligii 1 care va debuta vineri.

„Câinii” au anunțat astăzi într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial, transferul lui Vlad Achim, mijlocaş care a evoluat în ultimele două sezoane la Viitorul. În sezonul trecut al Ligii 1, mjlocaşul a evoluat în 30 de meciuri pentru Viitorul, 28 dintre acestea în campionat şi două în Europa League, marcând 5 goluri, toate în întrecerea internă.

„Directorul sportiv Rufo Collado anunţă transferul mijlocaşului Vlad Achim la Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale…Bun venit la Dinamo Bucureşti, Vlad Achim!”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al alb-roșilor.

În vârstă de 31 de ani,  Vlad Achim este unul dintre cei mai experimentați mijlocași ai Ligii 1 având în palmares și trei trofee, respectiv Cupa României şi Supercupa României cu formația lui Gică Hagi, ambele câștigate în 2019 şi Cupa Ligii cu FCSB în 2016.

În afara Viitorului, Vlad Achim a mai evoluat pentru Farul Constanța, club unde și-a încpeut junioratul dar și pentru moldovenii de la Ceahlăul și FC Botoșani, ilfovenii de la FC Voluntari și pentru FCSB.

De notat ar fi că Vlad Achim, mijlocaș cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 500 mii de euro, a semnat cu „alb-roșii” din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărțit de Viitorul, având o înțelegere în acest sens cu dobrogenii în curtea cărora a venit de la FCSB tot liber de contract.