Dinamo urmeaza modelul oltenesc! Doi caini pe stema, doi „caini” pe banca! Ce mutarea pregateste Negoita!

Publicat: 23/04/2015 | 00:18

Dinamovistii vor sa copieze exemplul Craiovei, acolo unde echipa aeste codusa de doi antrenori, Cartu si Sandoi, astfel ca se gandesc sa-i ofere postul de director tehnic lui Ion Marin, cel care ar urma sa lucreze alaturi de Flavius Stoican.

Sefii lui Dinamo se gandesc sa se intareasca la nivelul bancii tehnice.

Sorin Cartu

Astfel, dupa ce l-au inlaturat pe Mihai Teja si l-au readus pe Flavius Stoican, oficialii incearca sa copieze exemplul celor de la CS Universitatea Craiova, ultimul adversar din campionat. In aceste conditii, “cainii” vor sa urmeze modelul cu doi antrenori, iar pe langa Stoican este dorit si Ion Marin.

Flavius Stoican a fost dat afara, iar apoi a revenit pe banca lui Dinamo
Flavius Stoican a fost dat afara, iar apoi a revenit pe banca lui Dinamo

“Sapaliga” este liber de contract, asta dupa ce in ultimii ani a pregatit formatii din zonele arabe, iar daca va accepta propunerea va primi postul de director tehnic.


Planul este mai vechi

Nu este pentru prima oara in acest an cand sefii de la RIN au acest gand, la inceputul primaverii s-a mai vehiculat varianta, insa Negoita a preferat sa-i acorde mana libera lui Stoican. Cum jocul “cainilor” nu a cunoscut vreo imbunatatire, CANCAN.ro a aflat ca oficialii iau din nou in calcul cooptarea in staff-ul tehnic a lui “Sapaliga”.

 

 

CITESTE SI: 

BAZARUL LIGII 1: Clauza secreta a lui Costel Galca! Daca vrea sa-l dea afara, Gigi trebuie sa-i achite o suma colosala!

Umilinta greu de imaginat pentru una dintre „icoanele” fotbalului romanesc! Cum a fost calcat in picioare!

 

Ar fi la al patrulea mandat pe banca lui Dinamo

Ion Marin este foarte iubit de fanii lui Dinamo
Ion Marin este foarte iubit de fanii lui Dinamo

Daca se va concretiza revenirea tehnicianului in varsta de 60 de ani in “Stefan cel Mare”, acesta ar fi la al patrulea mandat al sau la echipa la care a avut cele mai mari performante ca fotbalist.
 

Ion Margarit

Citește și...