Dinamovistul Șfaițer promite „câinilor” că lasă FCSB fără trofeu și în acest an: „Jucătorii lui Sepsi vor face meciul vieții în finală!”

Publicat: 10/07/2020 | 10:17
Dinamovistul Șfaițer promite „câinilor” că lasă FCSB fără trofeu și în acest an: „Jucătorii lui Sepsi vor face meciul vieții în finală!”

Cornel Șfaițer, managerul general al formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a declarat că nu ar fi o surpriză dacă formația sa ar reuși să se impună în ultimul act al Cupei României în fața FCSB.

Dinamovist declarat și mai nou, membru DDB, Șfaițer a promis „câinilor” că va lăsa FCSB fără trofeu și în acest an și a dat asigurări că jucătorii lui Leo Grozavu vor fi capacitați la 100% la ora confruntării cu „roș-albaștrii” de pe „Ilie Oană” din Ploiști, pentru a câștiga finala Cupei României care este programată pe 22 iulie.

„Vom aborda finala, la fel cum am şi abordat semifinala. Jucătorii noștri vor face meciul vieții cu FCSB. E adevărat că setea FCSB-ului de trofee va face meciul dificil însă noi vom aborda meciul cu determinare. Se poate întâmpla orice într-o finală. FCSB are jucători de calitate, au şi ei problemele lor, dar într-o finală orice jucător e capacitat. FCSB – Sepsi e o finală frumoasă. Dacă vom reuşi să aducem cupa la Sfântu Gheorghe, va fi o performanţă mai importantă decât calificarea în play-off, sezonul trecut. Pentru finală vom analiza dacă le dăm o primă, financiar vor fi motivaţi. FCSB e o echipă cu multă experienţă, a câştigat cupe, a jucat în cupele europene şi îşi doreşte din nou. Nu va fi uşor”, a declarat Cornel Sfaiţer, managerul general al formației Sepsi OSK.

Formația din Sf. Gheorghe s-a calificat în ultimul act al competiției în stil de mare echipă după ce a învins cu scorul general de 8-1 (5-1/ 3-0) Poli IAși. În finală, covăsnenii vor întâlni FCSB, formație care la rândul ei a trecut clar în semifinale în dublă manșă de Dinamo, pe care a învins-o de două ori, cu scorul de 3-0 și 1-0.

Finala ediției 2019-2020 a Cupei României va avea loc pe 22 iulie pe stadionul „Ilie Oană”” din Ploiești, câștigătoarea trofeului urmând a-și asigura și prezența la startul ediției viitoare a Europa League.