Dinu Patriciu a murit. Familia: „Funeraliile vor avea loc în cerc restrâns”

Publicat: 19/08/2014 | 12:00
Dinu Patriciu a murit. Familia: „Funeraliile vor avea loc în cerc restrâns”

Familia lui Dinu Patriciu a transmis un comunicat în care a anunţat decesul omului de afaceri. „Funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in cercul restrins al familiei”, potrivit familiei.

Familia lui Dinu Patriciu a transmis un comunicat în care a anunţat decesul omului de afaceri

Patriciu

„Dinu Patriciu, unul dintre cei mai cunoscuţi şi influenţi întreprinzători şi oameni de afaceri din România ultimilor 25 de ani, s-a stins din viaţă într-o clinică londoneză. La 3 august împlinise 64 de ani.Dinu Patriciu a murit inconjurat de membrii familiei, in urma unei infectii pulmonare, pentru care fusese spitalizat in ultimile zile. Funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in cercul restrins al familiei. Pe aceasta cale, familia face un apel indoliat la respectarea dorintei defunctului ca ultimul sau drum sa ocoleasca neintelegerile, lipsa de decenta si agresivitatea de care acesta a avut prea mult parte, in ultimii ani de viata si suferinta. Multumim pe aceasta cale tuturor celor care l-au cunoscut, apreciat si respectat .Dumnezeu sa-l ierte! Familia Patriciu”, potrivit comunicatului.

În decembrie 2012, Dinu Patriciu a fost supus unui transplant de ficat.

Omul de afaceri Dinu Patriciu, in varsta de 64 de ani, a murit la Londra, acesta suferind de mai multi ani de cancer. A fost operat in decembrie 2012, dar acum boala i-a dat lovitura finala.

Citește și...