Discuții aprinse între anchetatori la reconstituirea crimelor din Caracal: ”Nu suntem la OTV. Și așa facem un spectacol”

Autor: A.N.
Publicat: 17/09/2019 | 17:03

Marți, 17 septembrie, au avut loc discuții aprinse între anchetatori la reconstituirea crimelor din Caracal. 

”Nu suntem la OTV. Nu putem face asta. Şi aşa facem un spectacol, vom vedea dacă vom putea să mai scoatem ceva de la el”, ar fi fost reacţia unuia dintre anchetatori. “Spectacol ieftin”, comentează mai mulţi criminalişti după ce au văzut cum cum s-a desfăşurat experimentul în curtea locuinţei din Caracal a lui Gheorghe Dincă, potrivit adevarul.ro.

Presupusul criminal a ieşit din casă cu un manechin şi l-a băgat în butoiul în care fuseseră puse anterior câteva lemne. Butoiul nu se afla pe pirostrii, aşa cum apare in declaraţia de la dosar a lui Dincă, şi nici sita pe care Dincă a spus că a aşezat lemnele nu era la faţa locului. (VEZI ȘI: SORIN OVIDIU BĂLAN, DESPRE RECONSTITUIREA CU GHEORGHE DINCĂ! VEDETA DE LA ANTENA 1 DETONEAZĂ BOMBA ÎN CAZUL CARACAL)

Cea de-a doua zi a reconstituirii crimelor nu a fost lipsită de incidente. Mama Luizei a strigat către Gheorghe Dincă, aflat într-o mașină a anchetatorilor: „Ieși afară!”, „Îți trebuie fete, mânca-te-ar viermii să te mănânce” sau „Ți-a trebuit Luiza?”. Imediat ce mama Luizei a început să strige către Gheorghe Dincă, mai mulți mascați au apărut în apropierea ei. Și în cursul dimineții de marți, mama și mătușa Luizei Melencu au încercat să rupă cordonul forțelor de ordine și să ajungă la mașina în care era Dincă. Ele au fost ținute cu greu departe de automobil. (CITEȘTE ȘI: RECONSTITUIRE LA CARACAL! GHEORGHE DINCĂ POARTĂ PE BRAȚE UN SAC, ÎN CARE AR FI PUS TRUPUL LUIZEI)

Criminaliştii care au mulţi ani în spate de experienţă spun că procurorii de caz nu se vor putea mândri cu ce au făcut in ultimele două zile la Caracal.

“Nu cred că Dincă le-a spus altceva decât ştiau. Reconstituirile se fac altfel, se fac să fie întărite probele de la dosar, uneori suspectului chiar i se întind capcane pentru ca anchetatorii să fie convinşi că spune adevărul. La Caracal am văzut mai mult un spectacol ieftin, a spus unul dintre criminalişti.

Citește și...