Divorțul a răpus-o! Ioana Ginghină a recunoscut tot: „Am primit o lecție dură. E clar că eu am greșit”

Publicat: 27/05/2019 | 09:33
Divorțul a răpus-o! Ioana Ginghină a recunoscut tot: „Am primit o lecție dură. E clar că eu am greșit”

Despărțirea de Alexandru Papadopol a lăsat urme adânci, dar Ioana Ginghină are puterea să recunoască greșelile făcute în trecut. Este o lecție dură pe care a primit-o de la viață, scrie Ioana Ginghină pe blogul său. 

A învățat să se bucure de ”lucrurile mărunte”, cele peste care – altădată – trecea cu vederea fără să le ia în serios. Ioana Ginghină mărturisește că a greșit ”și la formă și la fond”, iar o astfel de concluzie are darul de a o determina să-și revizuiască atitudinea. Ioana are, totuși, puterea de a recunoaște și că încă nu știe ce trebuia să facă.

”Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dura, că să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. Poate că nu eram recunoscătoare în profunzime sau poate că era doar un monolog de suprafața, pentru a păcăli Creatorul că știu să fiu bună și să apreciez ce am, așa ca să mă lase în pace să trăiesc în lumea mea perfectă și să nu “mă deranjeze”… Cumva e clar că am greșit și la formă și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci ( nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum”, scrie Ioana Ginghină pe blogul personal.

Ioana Ginghină și Ruxandra

Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale”

Ioana Ginghină încearcă să își păstreze energia pozitivă, chiar dacă perioada prin care trece este una foarte dificilă din punct de vedere sentimental. Dar o are alături de Ruxandra, iar ”copilul” perfect îi dă puterea de a merge mai departe și de a privi, cu încredere, către viitorul apropiat.

”Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă. Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, a mai scris Ioana Ginghină.

Citește și...