Doamnele Minune şi Vijelie ”ţin cu casa”! ”Reginele manelelor”, chibzuite la shopping!

Publicat: 29/08/2017 | 00:06

Adrian Minune şi Vali Vijelie se numără printre cei mai cunoscuţi manelişti de la noi. Cei doi artişti câştigă sume mari de bani din muzică şi au grijă de soţiile lor care i-au iertat atunci când au călcat strâmb.

Adrian Minune şi Vali Vijelie sunt familişti convinşi, asigurându-se mereu că familiile lor au tot ce îşi doresc. Chiar dacă sunt mai mereu plecaţi, ei sunt ”şefii” în casă, aşa că au fost iertaţi atunci când au greşit. După ce Adrian Minune a fost prins cu amanta, soţia lui i-a mai acordat o şansă: ”Eu sunt cea care le vede pe toate şi trebuie să le pun pe toate la loc. Cel mai des se întâmplă să nu cred ceea ce văd, a doua idee este că niciun barbat nu ar face ceva ca soţia să vadă, dar orice ar face eu sunt inima şi sufletul lui. Eu am luptat, dar mi-a fost mai greu să păstrez decât să obţin”.

Soţia lui Adi Minune şi soţia lui Vali Vijelie au mers la shopping.
Soţia lui Adi Minune şi soţia lui Vali Vijelie au mers la shopping.

Cati, soţia lui Adi Minune, şi Carmen, soţia lui Vali Vijelie, adoră să meargă la shopping, iar Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, le-a filmat în timp ce erau în mall. Cele două femei nu au mers împreună, dar interesant este că au amândouă aceeaşi ”pasiune”: shoppingul! Carmen a mers la cumpărături cu fiica ei, iar Cati a preferat compania unei prietene. În imagini puteţi vedea că soţiile maneliştilor au intrat în magazine scumpe, dovedind încă o dată că banii nu reprezintă o problemă pentru ele, dar în ciuda acestui fapt, nu ”aruncă” banii şi se gândesc bine înainte de a cumpăra ceva!

Citește și...