Doar patru meciuri bătute în cuie în weekend în Liga 1 » Avancronica etapei și programul este aici!

Publicat: 24/07/2020 | 08:12
Doar patru meciuri bătute în cuie în weekend în Liga 1 » Avancronica etapei și programul este aici!

Programul Ligii 1 a fost dat total peste cap de cazurile de coronavirus de la Dinamo București, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Dacă meciurile „câinilor” au fost amânate în schimb până la această oră disputarea partidelor din cea de-a IX-a rundă din play-off dintre Astra – Universitatea Craiova și CFR Cluj- FC Botoșani stă sub semnul întrebării, motiv pentru care aceste meciuri nu au fost încă anunțate de cei de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

Runda a XI-a din play-out va fi deschisă la Clinceni, cu duelul dintre Academica și Poli Iași. Moldovenii vor juca sâmbătă o carte decisivă pentru evitarea retrogradării. Cu o victorie, elevii lui Rednic s-ar apropia la trei lungimi de ilfoveni și ar păstra șanse reale de a se clasa pe un loc care să le permit prezența la startul ediției viitoare a Ligii 1.

Tot sâmbătă în play-out va avea loc I duelul dintre Viitorul și Chindia, meci care se anunță a fi fără istoric. Etaapa a XI-a a play-out-ului va fi închisă duminică la Voluntari cu duelul dintre echipa lui Mihai Teja și Sepsi OSK. Oasepții vin cu moralul la pământ după ce au pierdut în ultimul act al Cupei României cu 1-0 contra FCSB și este greu de crezut că Leo Grozavu va găsi resursele necesare pentru a-și capacita elevii și că aceștia vor avea forța de a pleca cu toate punctele puse în joc din această deplasare.

Singurul meci bătut în cuie până la această oră în cea de-a IX-a rundă din play-off va avea loc la Mediaș unde va avea loc duelul Gaz Metan și FCSB. Este un meci de vacanță fiind fără miză după ce „roș-albaștrii” au rezolvat ecuația prezenței în Europa League odată cu triumful din Cupa României.

Program etapa a IX-a play-off
Sâmbătă, 25 iulie

ora 21.00 Gaz Metan Mediaș – FCSB
CFR Cluj- FC Botoșani *)
Astra Giurgiu- Universitatea Craiova *)

Program etapa a XI-a play-out
Sâmbătă, 25 iulie

ora 15.30 Academica Clinceni – Poli Iași
ora 18.00 FC Viitorul – Chindia
Duminică, 26 iulie
ora 16.00 FC Voluntari – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
Dimamo – FC Hermannstadt *)
*) LPF va anunța ulterior datele de disputare a acestor meciuri