Doi puști români au băgat în spital o tânără spanioloaică! Au lovit-o cu sălbăticie pentru că nu le-a dat numărul de telefon VIDEO

Publicat: 02/05/2018 | 21:10
Doi puști români au băgat în spital o tânără spanioloaică! Au lovit-o cu sălbăticie pentru că nu le-a dat numărul de telefon VIDEO

S-a întâmplat pe 21 aprilie, în La Coruña. O tânără a fost interpelată de doi adolescenți de 15-16 ani, care i-au cerut numărul de telefon. Pentru că a refuzat să-l dea, spaniola a fost lovită peste față și a ajuns la spital, pe masa de operație. Tatăl victimei, ofițer militar pensionat, a colaborat cu poliția pentru prinderea agresorilor.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

O fractură nazală și probleme pe orbita ochiului stâng! Cu asta s-a ales fata imediat ce a fost lovită cu bestialitate. A ajuns la spital și a fost băgată imediat în operație. Se pare că va mai necesita alte câteva intervenții chirurgicale. Acesta este prețul pe care o fată de 18 ani din La Coruña l-a plătit pentru refuzul de a da numărul de telefon al ei.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

VEZI AICI FILMULEȚUL

Potrivit ziarului La Voz de Galicia, cei doi băieți, care aveau 15 și 16 ani, jucau fotbal în Plaza de As Conchinas. La un moment dat, s-a apropiat de ei o fată. I-au cerut numărul de telefon, aceasta a refuzat, iar băieții au certat-o mai întâi în limba română, apoi în spaniolă. Ea le-a explicat că sunt niște puști, moment în care a fost lovită în ochi și în nas.

Băieții s-au făcut nevăzuți, tânăra a ajuns de urgență la spital.

Agresorii au fost deja arestați, iar tatăl fetei, un ofițer militar pensionat, a jucat un rol-cheie în identificarea lor. Fata vorbea la telefon cu tatăl ei când a fost bătută, iar bărbatul a ajuns într-un suflet acolo și a găsit-o căzută și plină de sânge.

De acolo, omul a decis să ajute forțele de poliție și a început o activitate de supraveghere, care a dat roade în identificarea celor doi tineri cinci zile mai târziu, în același loc. El i-a filmat cu telefonul, i-a trimis clipul video fetei, iar aceasta i-a recunoscut. Cei doi tineri au fost arestați și au recunoscut fapta.

Citește și...