Doi răniți pe Autostrada București-Pitești, după ce o mașină s-a înfipt într-un camion. Un pompier a oprit pentru a acorda primul ajutor – VIDEO

Autor: Maya Radu
Publicat: 19/11/2019 | 14:00

Accident rutier între un autoturism și un TIR pe Autostrada A1, București-Pitești, la kilometrul 78, pe sensul spre Capitală. Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR. Impactul a fost violent, iar mașina a rămas practic înfiptă în spatele camionului. Un pompier aflat în timpul liber a intervenit. (VEZI ȘI: ACCIDENT TRAGIC PE BULEVARDUL MAGHERU. UN PIETON A FOST LOVIT DE O MAȘINĂ)

Accidentul s-a produs la granița dintre județele Dâmbovița și Argeș. La fața locului au intervenit o autospecială de intervenție, ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj SAJ. Inițial, a fost anunțată o persoană încarcerată. Până la sosirea salvatorilor, un pompier de la Detașamentul de Pompieri Mioveni, care se afla în trafic, a acordat primul ajutor victimelor.

Răniții au fost duși la spital

În mașină erau șoferul și doi pasageri, care au scăpat cu viață ca prin minune. Evenimentul s-a soldat doar cu rănirea a două persoane, victimele fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești, în zona localității Rătești, fiind blocată prima bandă pentru efectuarea cercetării la fața locului. Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 45 de minute. (CITEȘTE AICI: ACCIDENT MORTAL ÎN TELEORMAN. UN BICICLIST A FOST SPULBERAT DE O MAȘINĂ)

Citește și...