Doi tineri din Suceava l-au făcut pe Florin Călinescu să tragă concluzia serii la Românii au Talent: ”E SMURD aproape, dar noutatea este evidentă”

Publicat: 01/05/2020 | 23:26
Doi tineri din Suceava l-au făcut pe Florin Călinescu să tragă concluzia serii la Românii au Talent: ”E SMURD aproape, dar noutatea este evidentă”

Freestyle și beatbox, acesta a fost numărul pe care doi suceveni – Iustin și Alexandru – l-au prezentat, în această seară, pe scena emisiunii ”Românii au Talent”. Au existat, totuși, unele desincronizări dar conceptul în sine a fost apreciat de jurați. 

Asupra ideii de concept a insistat și Mihai Petre, după ce a urmărit prestația celor doi suceveni, recomandându-le să petreacă mai mult timp împreună.

„Mi se pare foarte tare conceptul. Cred că ar trebui să petreceți mai mult timp împreună pentru a da contur momentului. Lucrați la sincronizare”, a concluzionat Mihai Petre, oferindu-le celor doi un ”Da”.

(CITEȘTE ȘI: ROBERTA ARE DOAR 9 ANI, DAR I-A UIMIT CU VOCEA EI PE JURAȚII DE LA ROMÂNII AU TALENT: ”E UN MISTER CUM SE POATE CÂNTA LA VÂRSTA ASTA…”)

”Dacă îi luai mufa, se întrerupea totul…”

În stilu-i caracteristic, Florin Călinescu a atras atenția celor doi că este nevoie de mai multă coordonare, pentru a nu se ajunge în situații în care să fie nevoie de prezența… SMURD-ului. Dar le-a transmis sucevenilor că ar putea merge să înregistreze la OSIM ideea lor.

„Trebuie să aveți puțină coordonare. Dacă îi luai mufa, se întrerupea totul. E SMURD aproape, dar, în rest, sigur că noutatea este evidentă. Puteți patenta la OSIM combinația de beatbox cu freestyle dance”, i-a îndemnat Florin Călinescu pe cei doi concurenți. „Vă avantajează pe amândoi alăturarea. Când beatbox-ul intră într-o zonă în care trebuie să lase motorul mai jos, iar dansatorul fața”, a spus și Andi Moisescu.

Citește și...