DOINIŢA OANCEA a primit inelul! Se mărită?

Publicat: 14/02/2017 | 15:10
DOINIŢA OANCEA a primit inelul! Se mărită?

Doiniţa Oancea a primit marţi un inel, iar la scurt timp a postat imaginea pe pagina ei de socializare. La scurt timp, prietenii virtuali au dat like, au început să comenteze, unii dintre aceştia spunând că bijuteria este de la Augustin Viziru.

În ultimii doi ani s-a speculat mult despre relaţia dintre Doiniţa şi Augustin, mai ales că cei doi au fost surprinşi de câteva ori în ipostaze tandre. Cu toate acestea, cei doi au spus de fiecare dată că sunt doar prieteni buni, însă multă lume crede altceva. Marţi, Doiniţa oancea a postat o poză cu inelul pe deget. ”Fericită, inel, dragoste”, a scris ea la descrierea fotografiei. Postarea a primit o mulţime de like-uri, însă bruneta nu a vrut să spună de la cine a primit inelul, şi nici dacă este unul de logodnă. Anul trecut, Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru au intrat live pe Facebook şi au făcut o mărturisire-bombă. Actriţa a spus că nu se poate înţelege cu Augustin în ceea ce priveşte meniul pentru nuntă.

Doiniţa şi Augustin vorbeau anul trecut de petrecerea de nuntă
Doiniţa şi Augustin vorbeau anul trecut de petrecerea de nuntă

Am aflat şi eu acum de nunta asta… Să fie într-un ceas bun, dacă e să fie aşa, sau poate nu m-a invitat, că avem o răfăială de rezolvat pe teren aici! Când e vorba de meniu şi de Augustin e greu să faci faţă, aşa că cred că e şi foarte pretenţios ce-i drept. Eu la cort nu vin, să fie clar. Sper să fie o nuntă fastuoasă”, spunea Lucian Viziru, fratele lui Augustin.

 

Citește și...