Doinita Oancea s-a refugiat in munca ca sa scape de gandurile dupa despartirea de „iubitul” Lorei!

Publicat: 24/12/2015 | 11:07
Doinita Oancea s-a refugiat in munca ca sa scape de gandurile dupa despartirea de „iubitul” Lorei!

Doinita Oancea si-a adus aminte despre momentele nu prea placute din viata, atunci cand s-a despartit de Ionut Ghenu, despre care se spune ca are o relatie speciala cu Lora. “Nu o sa caut dragostea, lucrurile vin de la sine” spune actrita de telenovele.

Doinita Oancea s-a despartit de Ionut Ghenu, la sfarsitul anului trecut, dupa sase ani de relatie. Intamplator, in aceasi perioada si Lora se despartea de sotul ei Dan Badea, iar in scurt timp au aparut speculatiile despre o asa zisa relatie sentimentala intre Lora si Ionut. Ca sa treaca peste aceasta deceptie, Doinita s-a concentrat pe proiectele ei profesionale.

doinita oancea

 

„Tot ce am facut anul asta profesional m-a ajutat din punct de vedere sentimental. M-am reparat asa, pas cu pas. Am trecut printr-o experienta nefericita, pe care nu si-o doreste nimeni in viata. Tot timpul cand ni se intampla ceva in viata ne intrebam de ce. Eu cred foarte tare in Dumnezeu. Tot ce mi se intampla in viata e ca sa cresc si ca sa evoluez. Nu ai cum sa intelegi o chestie care iti aduce nefericire la momentul respectiv, e foarte greu. Am slabit mult (…). A fost o perioada in care nu am mai inteles nimic si am renuntat sa il mai intreb pe Dumnezeu de ce. La un moment dat nu mai suportam. Cand imi suna telefonul imi batea inima ca la balamuc. Voiam sa dispar, nu mai voiam presa, nu mai voiam telefon, nu mai voiam nimic. Proiectul Ferma vedetelor a venit de nicaieri. Nu m-au interesat banii. Asa a vrut Dumnezeu.” a spus Doinita, pentru videoblogulmireselor.ro.

doinita oancea

Acest lucru a determinat-o sa nu mai creada in dragoste “Nu o sa lupt niciodata pentru dragoste, nu o sa o caut. Lucrurile vin de la sine”, a mai spus Doinita

(Gabriel Niculescu)

banner