Doliu în cinematografia americană! A decedat faimosul actor Sam Lloyd

Autor: A. D.
Publicat: 03/05/2020 | 21:19
Doliu în cinematografia americană!  A decedat faimosul actor Sam Lloyd

Celebrul actor Sam Lloyd a murit pe 30 aprilie, în Los Angeles.  Acesta s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani. El fusese diagnosticat în iarna lui 2019 cu o tumoră cerebrală inoperabilă, care în cele din urmă a fost fatală.

Actorul a aflat de boala incurabilă de care suferă la doar câteva săptămâni după ce a devenit tată. Acum, când acesta s-a stins din viață, fiul lui abia a împlinit un an și câteva luni. Anunțul decesului a fost făcut de agentul său, Zach Braff. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA GROZA, CRITICI ACIDE DUPĂ UN SELFIE CU SÂNII “EVADAȚI” DIN DECOLTEU! ARTISTA LE-A DAT PESTE NAS CÂRCOTAȘILOR)

Lloyd era recunoscut pentru rolul pe care la interpretat în serialul de comedie-dramă Scrubs, unde îl juca pe  avocatul Ted Buckland. Acesta a avut o prezență remarcantă și în serialul  „Desperate Housewives”, unde a interpretat rolul lui Albert Goldfine. Pe lângă aceste două producții celebre, actorul și-a mai făcut simțită prezența și în alte numeroase seriale și filme. (VEZI ȘI: TESTE DE CORONAVIRUS CONTRA COST PE AEROPORTUL DIN VIENA! DOAR AȘA POT EVITA CARANTINA OBLIGATORIE DE 14 ZILE)

În afară de actorie, Lloyd a fost atras și de muzică. Acesta a făcut parte din formația The Blanks și a mai cântat la chitară bas într-un grup tribut Beatles, numit Butties.

Citește și...