Doliu în familia unei emisiuni-fenomen. Un fost concurent a fost ucis cu sânge rece. Imaginile de la locul crimei sunt înfiorătoare

Publicat: 04/12/2019 | 08:34

Este doliu în familia unei emisiuni-fenomen, care are milioane de fani. Un fost concurent a fost ucis cu sânge rece în timp ce se afla în mașină cu iubita lui. Polițiștii au anunțat că femeia a supraviețuit atacului armat, iar la locul crimei iubitului ei au fost găsite 12 cartușe. Imaginile de la locul crimei sunt înfiorătoare, iar pe rețelele de socializare au apărut numeroase mesaje în memoria tânărului împușcat mortal.

Brian del Prado, fost cocurent de la “Enamorandonos”, împușcat mortal

Brian del Prado, fost concurent al emisiunii “Enamorandonos”, difuzat pe postul de televiziune TV Azteca a fost ucis pe străzile cartierului Coyoacan, din Centrul Vechi al Mexicului, scrie elcinco.mx. Tânărul ar fi fost împreună cu o prietenă, când a intrat în polemici cu un grup de femei. La scurt timp, el, împreună cu fata care îl însoțea s-au urcat în mașină și au plecat către un magazin, de unde voiau să cumpere băuturi alcoolice. În acel moment, doi bărbați aflați pe o motocicletă s-au apropiat de mașina lor și unul dintre ei a scos o armă și a început să tragă.

În urma atacului, tânărul a murit pe loc, în timp ce prietena lui a reușit să scape, după ce s-a ascuns sub bord. Autoritățile care au ajuns la locul crimei au găsit 12 cartușe de 9 milimetri. Potrivit celor mai noi informații din ancheta deschisă în cazul asasinării lui Brian del Prado, doi bărbați au fost reținuți relatează jurnaliștii de la msn.com.

Brian del Prado nu este singurul fost concurent de la emisiunea-fenomen care a murit. În urmă cu câteva luni, o altă participată a show-ului a fost strangulată în locuința sa. Oficialii cred că persoana care a ucis-o ar fi cunoscut-o, pentru că ușile și geamurile nu au fost forțate, iar martorii au declarat că înainte de a fi găsită moartă, ei ar fi auzit o discuție între ea și un bărbat.

Citește și...