Doliu în fotbal! Un jucător de 29 de ani a murit într-un cumplit accident

Publicat: 11/04/2019 | 11:05
Doliu în fotbal! Un jucător de 29 de ani a murit într-un cumplit accident

Doliu în fotbal! Avea doar 29 de ani și, din nefericire, a murit într-un cumplit accident rutier. Jucase la echipa națională și fusese considerat un jucător deosebit de talentat. 

Accidentul teribil a avut loc în oraşul Mariano Roque Alonso, nu departe de capitala Asuncion. Luis Fernando Páez era sub contract cu gruparea Independiente GG, din Division Intermedia, a doua ligă din Paraguay. În trecut, Paez a făcut parte din naţionala Under 20 a Paraguayului care a participat la Campionatul Under 20 al Americii de Sud. Reprezentativa Under 20 a Paraguayului a ajuns atunci până în finală, fiind învinsă de Brazilia. Paez a jucat în acel an şi la Mondialele Under 20, din Egipt, unde Paraguay-ul a trecut de grupe, dar a fost eliminată de Coreea de Sud, în optimi.

În perioada 2007-2009, Luis Fernando Páez a fost sub contract cu Sporting Lisabona, care în sezonul 2008-2009 l-a împrumutat la Fatima. A mai jucat timp de o jumătate de an în Europa, în 2010, la gruparea italiană de Serie B, Gallipoli, relatează romaniatv.net.

Accidentul s-a petrecut din vina lui Luis Fernando Páez, care nu a fost atent şi a intrat cu maşina în spatele unui autobuz parcat pe marginea drumurilor.

Luis Fernando Páez
Citește și...