Doliu în România: corpul i-a cedat! Trupul neînsuflețit a fost depus Biserica Sf. Dumitru

Publicat: 25/01/2020 | 12:30

Este doliu în învățământul din România! Damian Miclea, fost profesorul universitar doctor și fost comandant al IPJ Prahova, a murit. Potrivit apropiaților, îndrăgitul dascăl a fost diagnosticat cu o boală cumplită cu care s-a luptat multă vreme, însă, din nefericire, organismul său a cedat în ciuda eforturilor medicilor și nu numai.

Damian Miclea a murit la vârsta de 66 de ani

Fostul profesor universitar doctor Damian Miclea s-a stins din viață ieri, având vârsta de 66 de ani. El a primit un diagnostic crunt în urmă cu ceva timp, iar boala l-a învins în lupta la viață. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus Biserica Sf. Dumitru din localitatea Ploieștiori, iar rudele, apropiații și foștii colegi a mers să îi aprindă o lumânare și să spună o rugăciune pentru sufletul lui.

Damian Miclea va fi condus pe ultimul drum mâine, 26 decembrie, iar ceremonia de înmormântare va începe la ora 12:00. El va fi îngropat în cimitirul din Ploieștiori, județul Prahova.

“În numele polițiștilor prahoveni, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova anunță cu regret vestea tragică a trecerii în neființă, în această dimineață (n.r.: ieri), a G-ral (r) Prf. Univ. Dr. MICLEA DAMIAN. Trupul neînsuflețit va fi depus, astăzi (n.r.: ieri), 24 ianuarie 2020, la Biserica Sfântul Dumitru din localitatea Ploieștiori, str. Teleajen. Înhumarea va avea loc duminică, 26 ianuarie, orele 12:00, la cimitirul din aceeași localitate.

Întregul colectiv al inspectoratului transmite familiei sincere condoleanțe și gânduri de compasiune, alăturându-se celor care îi aduc un ultim și pios omagiu.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!” este comunicatul făcut public de oficialii din IPJ Prahova, relatează observatorulph.ro.

 

Citește și...